Ryan Reynolds spune ca el si Blake Lively ii invata pe copiii lor despre „importanta constiintei de sine”

1
De Teodora Tirca
23 oct. 2023

„Ma interesez constant despre cum le merge, cum se simt si cum arata zilele lor”, a mentionat actorul intr-un interviu.

Ryan Reynolds a vorbit deschis despre educatia si sanatatea mintala a copiilor sai in cadrul evenimentului Bring Change to Mind Revels & Revelations 11, din New York.

„Cred ca este de preferat sa vorbesti cu ei despre orice”, a spus actorul in varsta de 46 de ani pentru publicatia People. „Ma arat cu adevarat interesat de zilele lor si de cum merg lucrurile.”

Reynolds a vorbit, de asemenea, despre modul in care el si sotia sa, Blake Lively, subliniaza importanta „constiintei de sine” in fata celor patru copii ai lor pentru a-i ajuta sa se preocupe de sanatatea lor mintala.

„Pentru mine, cel mai bun moment al zilei este sa-i duc la scoala si sa-i aduc inapoi”, a spus actorul. „Ca parinti, suntem mult mai bine pregatiti astazi pentru a face fata dificultatilor cu care se confrunta copiii nostri, in comparatie cu vremurile parintilor nostri. Totul s-a schimbat. Oamenii sunt mult mai constienti de sine. Si asta ne dorim sa le aratam si noi copiilor nostri: cat de importanta este constiinta de sine si cum ii ajuta asta. Nu le spunem sa fie fericiti sau intr-un fel anume, doar sa fie constienti de ceea ce simt si sa primeasca lucrurile asa cum vin.”

Kate Middleton poarta in repetate randuri acest blazer chic de la Zara, care inca e in stoc

Ryan Reynolds si Blake Lively s-au casatorit in 2012 si au trei fiice: James, 8, Inez, 7 si Betty, 4. In luna februarie a acestui an, ei si-au intampinat al patrulea copil.

„Suntem foarte incantati”, a declarat starul intr-o emisiune referitor la copilul cu numarul 4. „Nu am fi facut asta de patru ori daca nu ne-ar placea”, a glumit el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Actorul a mai spus ca uneori casa lor seamana cu o „gradina zoologica”: „Este o gradina zoologica aici. Acesta este biroul meu si, sa fiu sincer, probabil ca imi voi petrece restul vietii aici!”.

Foto: Foto: Instagram/@ryanreynolds