Motivul pentru care Ryan Reynolds ia o pauza de la actorie

1
De Maria Constantin
20 oct. 2021

Nicio grija, starul nu se retrage, dar, cu siguranta, familia lui se va bucura de timpul lui liber.

Ryan Reynolds nu va mai filma deloc pentru o vreme. Actorul in varsta de 44 de ani a clarificat ca retragerea nu va dura mult timp, insa va fi importanta pentru cele trei fiice si pentru sotia lui, Blake Lively.

Starul a anuntat sambata, 16 octombrie, pe Instagram, ca va lua o pauza sabatica, dupa ce a terminat cea mai noua productie la care a lucrat, „Spirited”. El a explicat ca acest film i-a oferit ocazia colaborarii cu Will Ferrell, ceea ce a fost o provocare si i-a implinit o multime de visuri, astfel ca a simtit nevoia de a face o pauza.

„Momentul perfect pentru o mica pauza sabatica de la filmari. O sa-mi fie dor de fiecare secunda de munca cu acesti creatori si artisti obscen de talentati”, a scris actorul canadian.

Explicatii pentru pauza sabatica

Anuntul i-a ingrijorat pe fani, astfel ca starul din „Deadpool” a revenit cu o precizare despre ce inseamna „sabatic”, relateaza Us Weekly. El a distribuit o captura de ecran cu definitia acestui termen; astfel, o pauza sabatica poate dura oricat, de la doua luni la un an. In general, o intrerupere de sase luni a activitatii este termenul standard pentru o pauza sabatica, se arata in captura de pe site-ul Indeed.

Urmatoarea fraza din explicatia furnizata explica de ce unii profesionistii iau pauze sabatice in care studiaza, calatoresc sau incep proiecte pe cont propriu. Printre celelalte posibile ocupatii in acest interval figureaza, insa, si cea de parinte, astfel ca Us Weekly speculeaza ca Reynolds ar urma sa aiba inca un copil.

Ryan Reynolds si Blake Lively, in varsta de 34 de ani, sunt casatoriti din septembrie 2012. Ei au trei fiice – James (sase ani), Inez (cinci ani) si Betty (doi ani).

Starul a incheiat postarea mutand atentia in alta directie: „Michael Caine a facut-o primul”, a scris el. Actorul in varsta de 88 de ani a declarat ca „Best Sellers” este ultimul din cariera lui, dar apoi a scris pe Twitter ca asta inseamna doar ca nu a mai lucrat de atunci, nu ca nu va mai filma daca va fi solicitat. „Nu m-am retras si nu multi oameni stiu asta”, a scris Caine pe 16 octombrie.

Compromisul pe care se bazeaza Reynold si Lively

Ryan Reynolds a mai declarat si in alte randuri ca el si sotia lui lucreaza cu randul ca sa poata sta cat mai mult cu familia. „Pentru mine, totul tine de prioritati”, a declarat el la AOL Build, in mai 2018. „Suntem destul de norocosi, iar asta e un lux, ca sa putem evita situatii de genul ‘Bine, Blake, tu o sa filmezi in Thailanda in timp ce eu o sa fac un film in Vancouver’. Avem un fel de compromis”, a explicat el.

Ryan Reynolds si Blake Lively, indragostiti ca la inceput: Cum au recreat prima lor intalnire

Reynolds lucra atunci la „Deadpool 2” si a explicat ca imediat cum bliturile fotoreporterilor se sting, pleaca acasa ca sa-i permita sotiei sale sa lucreze. „Tot ce fac apoi e sa stau cu copiii. Nu vreau sa ajung pe patul de moarte, sa privesc in urma si sa zic ‘O, am pierdut asta’. Imi place sa stau cu copiii mei”, a marturisit actorul.

Ryan Reynolds a trecut repede de la campania de promovare a filmului „Free Guy” la filmarile pentru „Spirited”. La randul ei, Blake Lively si-a lansat o noua afacere, o linie de mixere de cocktailuri, Betty Buzz. Actrita lucreaza, totodata, la o comedie romantica, „The Making Of”, din distributia careia mai fac parte Lin-Manuel Miranda, Diane Keaton si Richard Gere.

Foto: Instagram/@ryanreynolds