Ryan Reynolds si Blake Lively au donat un milion de dolari pentru lupta impotriva COVID-19

1
De Maria Constantin
20 feb. 2021

Cei doi actori au mai donat 500.000 de dolari unor banci de alimente, la inceputul pandemiei.

Ryan Reynolds si Blake Lively sar din nou in ajutorul celor care au nevoie de sprijin in timpul pandemiei de COVID-19, anunta People.

Feeding America si Food Banks Canada au anuntat pe retelele de socializare ca Reynolds (44 de ani) si Lively (33 de ani) au donat cate o jumatate de milion de dolari fiecarei organizatii. Cuplul a mai donat 500.000 de dolari celor doua banci de alimente anul trecut, la inceputul pandemiei.

„Scuze, Hugh Jackman!”

„Cand #COVID19 a lovit la inceputul lui 2020, @VanCityReynolds si @BlakeLively au donat cu generozitate 500.000$ (USD) organizatiilor surori americane @FeedingAmerica si Food Banks Canada ajutand la constituirea fondurilor de raspuns la COVID-19”, au scris reprezentantii Feeding America. „A fost un gest care a inspirat multi canadieni sa doneze bancilor de alimente locale si sa-si arate sprijinul pentru vecinii lor in aceste vremuri critice”, au adaugat acestia.

„Cele mai calduroase multumiri si toata recunostinta noastra, inca o data, pentru Ryan Reynolds si Blake Lively, fiindca au donat inca 500.000 de dolari in favoarea fondului nostru pentru COVID-19”, se mai arata in comunicatul mentionat care face referire si la celebrul duel amical pe care Reynolds il duce de ceva timp cu actorul australian Hugh Jackman: „Continui sa fii nu doar canadianul nostru preferat, dar si supereroul nostru favorit (scuze, Hugh Jackman).”

La randul sau, Feeding America le-a multumit lui Reynolds si Lively: „Al doilea vostru dar de 500.000 de dolari va conta enorm pentru oamenii din toata tara”, au anuntat reprezentantii organizatiei umanitare.

Doi oameni generosi

„Suntem onorati si privilegiati sa ne putem continua sprijinul pentru Feeding America si Food Banks Canada. Cunoastem dificultatile cu care multi dintre vecinii nostri s-au confruntat anul trecut si care nu s-au incheiat si suntem recunoscatori pentru ocazia de sprijini munca importanta a bancilor de alimente in SUA si Canada de a oferi mancare oamenilor care au nevoie”, au transmi cei doi actori.

In martie anul trecut, intr-un mesaj publicat pe conturile sale de Instagram si Twitter, starul din „Deadpool” a anuntat ca el si sotia sa vor dona un milion de dolari celor doua organizatii care reprezinta bancile de alimente din Statele Unite si Canada.

„Covid-19 i-a afectat brutal pe cei mai in varsta si familiile cu venituri mici. Eu si Blake donam un milion de dolari care vor fi impartiti de Feeding America si Food Banks Canada. Daca puteti dona, aceste organizatii au nevoie de ajutor. Aveti grija de corpul si inima voastra. Permiteti-va sa va bucurati. Sunati pe cineva care e izolat si are nevoie de conexiune”, a scris actorul atunci.

Donatiile din timpul pandemiei

Anul trecut, Reynolds si Lively au continuat sa-i sprijine pe cei care aveau nevoie de ajutor. In iunie, cuplul a sustinut miscarea de protest dupa moartea lui George Floyd, postand acelasi mesaj pe conturile de Instagram si anuntand ca au donat 200.000 de dolari catre fondul de aparare juridica al NAACP (Asociatia nationala pentru emanciparea persoanelor de culoare).

Ryan Reynolds: „Blake Lively si fiicele mele sunt singurii supereroi de care am nevoie”

In noiembrie, cei doi actori au donat 250.000 de dolari organizatiilor Covenant House Vancouver si Covenant House Toronto, care lupta pentru protejarea tinerilor aflati in pericol de a ajunge sa traiasca pe strada.

Organizatiile nonprofit le ofera hrana si adapost tinerilor fara locuinte, dar ii si pregateste pentru a se descurca pe cont propriu. Cele doua ONG-uri ofera, de asemenea, protectie victimelor exploatarii sexuale.

Foto: Getty Images.