Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima data despre rolul de mama: „Dupa ce am nascut, am simtit ca viata mea a inceput de la capat”

1
De Georgiana Dorobantu
8 sept. 2022

Jennifer Lawrence a vorbit despre cel mai important rol al sau de pana acum, acela de mama. Actrita in varsta de 32 de ani a nascut in luna februarie un baietel.

Intr-un interviu pentru numarul din octombrie al revistei Vogue, actrita a vorbit pentru prima data despre rolul de mama si a confirmat sexul bebelusului, precum si numele acestuia. Starul din „Hunger Games” si-a botezat copilul Cy.

Jennifer a declarat ca iubeste rolul de parinte, dar recunoaste ca a fost „speriata” de ideea de a deveni mama dupa ce prietenii ei au avertizat-o ca este posibil sa „nu se indragosteasca imediat” de copilul sau. Dar actrita spune ca imediat dupa ce a nascut a simtit ca acea zi este „prima zi din viata ei”.

Jennifer si sotul sau, Cooke Maroney, cu care s-a casatorit in urma cu trei ani, au devenit parinti in urma cu sase luni, dar pana in prezent nu au confirmat sexul sau numele copilului lor.

Starul a dezvaluit ca ea si sotul sau, care este curator de arta, si-au numit fiul Cy dupa pictorul american Cy Twombly, care este unul dintre artistii favoriti ai acestuia.

Leonardo DiCaprio are „limita de varsta”: S-a despartit de iubita lui, Camila Morrone, dupa ce aceasta a implinit 25 de ani

In interviul pentru Vogue, Jennifer a marturisit ca a fost reticenta sa vorbeasca despre copilul sau. „Este atat de inspaimantator sa vorbesti despre maternitate. Doar pentru ca este atat de diferit pentru fiecare. Daca spun ca a fost minunat de la inceput, oamenii vor gandi ‘pentru mine nu a fost asa’ si se vor simti prost. Din fericire, am multe prietene care au fost sincere. Care mi-au spus ca nu va fi usor. Ca poate nu se creeaza acea conexiune chiar de la inceput. Ca poate nu te vei indragosti de copil din prima secunda. Asfel ca am fost pregatita sa accept lucrurile asa cum sunt”, a declarat actrita, citata de Daily Mail.

„In dimineata dupa ce am nascut, am simtit ca intreaga mea viata a inceput de la capat. Ca si cum ar fi fost prima zi din viata mea. Pur si simplu il priveam. Eram atat de indragostita de el. Si am simtit, de asemenea, ca iubesc toti bebelusii de peste tot”, a marturisit Lawrence.

„Nou-nascutii sunt uimitori. Sunt acesti mici supravietuitori roz, grasuti si fragili. Acum iubesc toti bebelusii”, a mai spus vedeta.

Prietenii lui Jennifer Garner cred ca Ben Affleck, fostul ei sot, a fost „ca un al patrulea copil” pentru actrita

Ea a mai dezvaluit ca s-a indragostit si mai mult de sotul ei dupa ce l-a vazut in rolul de tata. „Inima mea s-a intins la o capacitate de care nu eram constienta”, a spus Jennifer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cuồng Phim (@cuongphim)

Starul a marturisit ca suferit doua pierderi de sarcina, una dintre ele la 20 si ceva de ani. Ea a mai spus ca avea intentia de a face un avort daca nu ar fi suferit avortul spontan.

Ea a mai pierdut o sarcina cativa ani mai tarziu, in timpul filmarilor pentru Don’t Look Up. In acea perioada era casatorita si isi dorea foarte mult sa aiba un copil, a mai dezvaluit actrita.

Foto: GettyImages