Jennifer Lawrence este insarcinata cu primul copil

1
De Teodora Tirca
9 sept. 2021

Jennifer Lawrence si sotul ei, Cooke Maroney, asteapta cu entuziasm nasterea primului lor copil.

Castigatoarea in varsta de 31 de ani a premiului Oscar isi asteapta primul copil impreuna cu sotul ei, directorul galeriei de arta Cooke Maroney, confirma PEOPLE. Reprezentantul actritei a confirmat miercuri vestile fericite despre bebelus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ExtraTV (@extratv)

Lawrence si Maroney au fost vazuti impreuna pentru prima data in iunie 2018, iar vedeta si dealerul de arta, in varsta de 37 de ani, s-au logodit in luna februarie a aceluiasi an. S-au casatorit in 2019, in Rhode Island, intr-o ceremonie intima si o petrecere cu 150 de invitati, printre care s-au aflat si prietenii celebri ai lui Jen, precum Adele, Amy Schumer, Kris Jenner si Emma Stone.

Ceremonia a avut loc la luxoasa proprietate Belcourt of Newport, un conac din Newport care a fost proiectat in 1894 de arhitectul american Richard Morris Hunt.

Mosia a fost inspirata de cabana de vanatoare a lui Louis XIII din Versailles si il gazduieste in prezent pe Carolyn Rafaelian, CEO al Alex and Ani.

In iunie 2019, Lawrence l-a numit pe Maroney „cea mai buna fiinta umana pe care am intalnit-o vreodata” in timp ce participa la podcast-ul lui Catt Sadler, Naked with Catt Sadler.

Cand a fost intrebata de ce a ales sa se casatoreasca cu Maroney, Lawrence a continuat: „Nu stiu, am inceput cu elementele de baza: <<Cum ma face sa ma simt? Este dragut? Este amabil?>>”.

„Uneori pur si simplu stii cine e cea mai buna persoana pentru tine. Asa ca ma simt foarte onorata sa devin doamna Maroney”, a adaugat ea.

Foto: Getty Images.