Jennifer Lawrence dezvaluie ca a fost la un pas sa anuleze nunta cu Cooke Maroney, dar e fericita ca nu a facut-o

1
De Georgiana Dorobantu
5 nov. 2022

Jennifer Lawrence a declarat ca aproape a anulat nunta din 2019 cu sotul sau, Cooke Maroney, din cauza „fobiei de angajamente”.

Intr-un interviu pentru New York Times, citat de Daily Mail, actrita in varsta de 32 de ani spune ca este „foarte fericita” ca nu a anulat nunta cu Maroney, in varsta de 38 de ani.

La acea vreme ea lucra la filmul „Causeway” atunci cand a realizat ca se aseamana cu personajul pe care il interpreta si care suferea de anxietate legata de asumarea responsabilitatilor si angajamentelor.

„Cand nu te cunosti pe tine, nu stii unde sa te plasezi. Apoi l-am cunoscut pe sotul meu, iar el mi-a spus ceva de genul ‘Poti sa fii aici’. Simteam ca este ce trebuie, dar daca nu este?”, a declarat actrita.

Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima data despre rolul de mama: „Dupa ce am nascut, am simtit ca viata mea a inceput de la capat”

Ea a mai dezvaluit ca nu era „constienta” de temerile pe care le avea fata de relatie, dar se declara fericita ca le-a facut fata.

„Sunt foarte fericita ca nu m-am panicat, nu am anulat nunta si nu am fugit”, a declarat Jennifer Lawrence.

Jennifer si Cooke Maroney, directorul unei galerii de arta, s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni in anul 2018. In februarie 2019 actrita a fost pentru prima data vazuta purtand un inel de logodna.

„Ei bine, el este cea mai buna persoana pe care am cunoscut-o in intreaga mea viata. A fost o decizie foarte, foarte usoara”, a declarat ea in emisiunea Entertainment Tonight dupa ce a acceptat cererea in casatorie a lui Cooke. „Chiar este si devine tot mai bun”, a adaugat actrita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cooke.maroney

Cei doi s-au casatorit in anul 2019, in Rhode Island. Printre cei 150 de invitati s-au numarat celebritati precum Adele, Cameron Diaz, Kris Jenner, Amy Schumer, Emma Stone si Ashley Olsen.

Motivul pentru care Jennifer Lawrence a luat o pauza de la Hollywood: „Nu mai aveam o viata“

In septembrie 2021 un reprezentant al lui Jennifer a confirmat pentru People ca actrita este insarcinata. Ea a adus pe lume primul sau copil si al lui Maroney in februarie 2022, dar nu a dezvaluit imediat nici genul, nici numele acestuia. Vedeta a confirmat ulterior intr-un interviu pentru Vogue ca ea si sotul sau au un baietel pe care l-au numit Cy, dupa pictorul american Cy Twombly, care este unul dintre artistii favoriti ai lui Maroney.

Apropiatii cuplului au dezvaluit ca intre Jennifer Lawrence si sotul sau exista o chimie speciala

Desi niciunul dintre ei nu a vorbit public despre relatia lor, apropiatii cuplului au dezvaluit ca intre ei exista o chimie speciala. „Ea zambeste asa cum nu am vazut-o sa faca in niciuna dintre relatiile cu fostii ei iubiti”, a spus o sursa pentru People in anul 2018.

Jennifer Lawrence a vorbit deschis despre sarcina sa si faptul ca a suferit primul avort in jurul varstei de 20 de ani. Ea a mai spus ca avea de gand sa faca intrerupere de sarcina daca nu ar fi suferit avortul spontan.

Vedeta a mai pierdut o sarcina cativa ani mai tarziu, in timpul filmarilor pentru Don’t Look Up. In acea perioada era casatorita si isi dorea foarte mult sa aiba un copil, a mai dezvaluit actrita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cooke.maroney

Intr-un interviu pentru Vogue,luna septembrie a acestui an, Jennifer a marturisit ca a fost reticenta sa vorbeasca despre copilul sau. „Este atat de inspaimantator sa vorbesti despre maternitate. Doar pentru ca este atat de diferit pentru fiecare. Daca spun ca a fost minunat de la inceput, oamenii vor gandi ‘pentru mine nu a fost asa’ si se vor simti prost. Din fericire, am multe prietene care au fost sincere. Care mi-au spus ca nu va fi usor. Ca poate nu se creeaza acea conexiune chiar de la inceput. Ca poate nu te vei indragosti de copil din prima secunda. Asfel ca am fost pregatita sa accept lucrurile asa cum sunt”, a declarat actrita, citata de Daily Mail.

„In dimineata dupa ce am nascut, am simtit ca intreaga mea viata a inceput de la capat. Ca si cum ar fi fost prima zi din viata mea. Pur si simplu il priveam. Eram atat de indragostita de el. Si am simtit, de asemenea, ca iubesc toti bebelusii de pretutindeni”, a marturisit Lawrence.

Foto: Getty Images