Jennifer Lawrence a purtat slapi in loc de pantofi cu toc la Cannes: Actrita a cazut de 3 ori pe covorul rosu de-a lungul timpului

1
De Georgiana Dorobantu
23 mai 2023

Jennifer Lawrence a fost invitata la premiera filmului „Anatomy of a Fall”, care a avut loc in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Actrita in varsta de 32 de ani a decis sa poarte o pereche de slapi pe covorul rosu, in locul pantofilor cu toc, asa cum cere codul vestimentar al acestui eveniment fastuos.

Vedeta, care s-a impiedicat si a cazut pe scari la Gala Oscar din anul 2013, cand urca pe scena pentru a primi trofeul pentru Cea mai buna actrita, a fost fotografiata la Cannes purtand o pereche de slapi negri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Papucii erau ascunsi de rochia rosie voluminoasa, cu o croiala de tip A si trena lunga.

Dupa faimoasa cazatura de la Premiile Oscar, Jennifer a mai cazut o data pe covorul rosu

Doi ani mai tarziu, ea s-a impiedicat si si-a pierdut un pantof in timpul unui eveniment dedicat filmului „Silver Linings Playbook”.

Rochia rosie si slapii negri au format cea de-a doua tinuta purtata in aceeasi zi de vedeta, care a mai participat la o sedinta foto pentru documentarul „Bread and Roses”.

Jennifer Lawrence dezvaluie ca a fost la un pas sa anuleze nunta cu Cooke Maroney, dar e fericita ca nu a facut-o

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TELVA (@telva)

Jennifer, care a ales o rochie crem tricotata pentru sedinta foto, a produs filmul ce are ca subiect viata de zi cu zi a trei femei din Afganistan, tara aflata sub conducerea talibanilor.

In anul 2020, actrita a vorbit despre incidentul petrecut la Gala Oscar din 2013. A dezvaluit in podcastul „Absolutely Not”, gazduit de Heather McMahan, ca a fost acuzata ca s-ar fi prefacut, si nu s-a impiedicat cu adevarat.

Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima data despre rolul de mama: „Dupa ce am nascut, am simtit ca viata mea a inceput de la capat”

„Eram foarte emotionata si foarte superstitioasa, nu voiam sa ma gandesc la posibilitatea ca as putea castiga”, a spus ea.

„Acum pot sa privesc in urma, sunt mai matura, dar pentru o perioada lunga de timp toata aceasta situatie a fost un subiect sensibil”

„Nu am vrut sa scriu un discurs, asa ca aveam totul in cap, dar eram foarte, foarte emotionata. Mi-au strigat numele, eram uluita, socata. Te blochezi, cumva. De fapt, nu imi amintesc ce am simtit cu exactitate in acel moment in care mi-au spus numele. Apoi am cazut si mi s-a sters totul din minte si tot creierul meu parca s-a golit”, a povestit actrita, citata de hellomagazine.com.

„Acum pot sa privesc in urma, sunt mai matura, dar pentru o perioada lunga de timp toata aceasta situatie a fost un subiect sensibil”, a declarat Lawrence.

Deja rusinata de momentul in care a cazut, actrita spune ca situatia s-a inrautatit cand se uita la CNN in ziua urmatoare, iar prezentatorul TV Anderson Cooper a spus ca este evident ca s-a prefacut.

5 motive pentru care tenul lui Jennifer Lawrence arata atat de bine

„A fost devastator pentru ca pentru mine a fost o umilinta ingrozitoare. Dar pot sa va spun ca l-am vazut la petrecerea de Craciun si i-am spus. Prietena mea mi-a zis ca aveam o vena pe gat care parea sa explodeze. Dar el si-a cerut scuze si acum suntem prieteni buni”, a continuat Jennifer.

„L-am intrebat daca a incercat vreodata sa urce scarile purtand o rochie de bal. Deci de unde sa stie cum e? Si-a cerut scuze imediat”, a adaugat actrita.

Foto: depositphotos.com