Jennifer Lawrence a nascut primul copil

1
De Maria Constantin
26 feb. 2022

Castigatoarea premiului Oscar a nascut intr-un spital din Los Angeles.

Jennifer Lawrence este in culmea fericirii! Actrita in varsta de 31 de ani si sotul ei, Cooke Maroney, au devenit parinti, anunta TMZ. Deocamdata nu se cunosc detalii despre sexul, numele si data exacta a nasterii copilului.

Informatii despre sarcina vedetei au aparut in luna septembrie, iar reprezentantul ei a confirmat atunci vestea pentru People. Jennifer Lawrence a vorbit deschis despre acest subiect si despre relatia cu galeristul de arta Maroney. Cei doi s-au logodit in februarie 2019 si s-au casatorit in octombrie acelasi an, intr-o ceremonie privata desfasurata in Rhode Island, noteaza Harper’s Bazaar.

„Am emotii pentru mine”

Lawrence a vorbit anul trecut pentru Vanity Fair despre viata sa si despre nevoia de a proteja dreptul copilului ei la intimitate. „Daca ma aflam la o petrecere si cineva imi zicea ‘O, Doamne, astepti un copil’, nu-i spuneam ‘Dumnezeule, nu pot sa vorbesc despre asta. Da-te la o parte, psihopato!’. Dar fiecare instinct din corpul meu vrea sa le protejez intimitatea pentru tot restul vietii lor, cat de mult pot”, a declarat ea despre sotul sau si despre copilul pe care il astepta.

„Nu vreau ca oricine sa se simta binevenit in existenta lor. Si simt ca asta incepe prin a nu-i include in munca mea”, a adaugat actrita.

Motivul pentru care Jennifer Lawrence a luat o pauza de la Hollywood: „Nu mai aveam o viata“

Vedeta din „Don’t Look Up” a marturisit, de asemenea, ca nu se simte in largul ei vorbind despre acest subiect. „N-am mai vorbit niciodata in public despre asta. Si sa o fac acum, cand am toate aceste adaosuri in viata mea, pe care evident vreau sa le protejez… am emotii pentru voi. Am emotii pentru mine. Am emotii pentru cititori!”, a spus actrita in interviul mentionat.

Jennifer adora viata de familie

O sursa a vorbit in septembrie anul trecut pentru People despre dorinta actritei de a avea un copil: „Jen isi dorea de mult timp o familie si a gasit partenerul ideal pe care il iubeste si il respecta. Ii place viata de femeie casatorita si au o baza solida pentru un copil. Este foarte fericita si abia asteapta sa devina mama.”

Sursa a declarat ca Lawrence isi va imbina viata de familie cu activitatea profesionala: „Isi iubeste munca si o va continua. Ca si alti actori, isi va echilibra cariera si viata ca femeie si mama. O va face foarte bine. Jen este cu picioarele pe pamant si pregatita sa fie parinte pentru ca adora viata de familie.”

„Ea stie ca o mama implinita este mai buna decat una care renunta la ceea ce iubeste si apoi regreta asta”, a adaugat persoana citata.

Foto: Shutterstock.com