Jennifer Lawrence recunoaste ca i s-a parut „ingrozitor” sa fie mireasa: „E atat de stresant, nu te poti bucura”

1
De Teodora Tirca
10 ian. 2024

Actrita a declarat intr-un interviu ca la nunta ei cu Cooke Maroney din 2019 a fost stresata cu gandul la oaspeti si nu s-a putut bucura de experienta.

Jennifer nu s-a ferit sa dezvaluie ca a fost o mireasa panicata si stresata.

In timp ce pasea pe covorul rosu la Globurile de Aur de duminica, actrita in varsta de 33 de ani a vorbit despre nunta ei din 2019 cu sotul Cooke Maroney si despre cum si-a petrecut o mare parte din ziua ei speciala ingrijorata pentru oaspeti in loc sa se bucure de moment.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Just Jared (@justjared)

Lawrence a dezvaluit pentru E! News ca parti ale experientei au fost „ingrozitoare” si „atat de stresante” in timp ce incerca sa se asigure ca este o gazda buna.

„Nu te distrezi deloc. Te intrebi constant daca oamenii se simt bine”, a explicat ea.

Protagonista No Hard Feelings si-a amintit ca s-a ingrijorat ca oaspetilor le era frig la nunta ei, care a avut loc la conacul istoric Belcourt of Newport din Newport, Rhode Island.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de E! News (@enews)

„Nu voi uita niciodata – eram terifiata ca oaspetilor le era frig si ca toti prietenii ma minteau cand spuneau ca totul e ok”, a spus ea.

In plus, mama ei i-a confirmat temerile. „Mama a spus: ‘Oamenii ingheata acolo. Bunica ta aproape ca a murit’”, a dezvaluit ea.

Lawrence a adaugat ca a fost, de asemenea, ingrijorata in timpul cinei de repetitie, la care Robert De Niro a fost unul dintre invitatii prezenti.

„M-am uitat si l-am vazut pe Bob (Robert De Niro – n.r.), care nu cunostea pe nimeni si ratacea dezorientat si am stiut ca nu voia de fapt sa fie acolo. Asa ca m-am dus si i-am soptit: „Du-te acasa” si el a fost dragut – a vorbit cu parintii mei si a fost politicos – dar i-am spus sa mearga acasa.

„Asta m-a facut sa ma simt mai bine”, a adaugat ea despre plecarea faimosului actor de la cina de dinaintea nuntii.

Desi a fost ingrijorata in ziua ei cea mare, Lawrence a petrecut cu invitatii pana dimineata. O sursa a declarat pentru People, la momentul nuntii, ca starul din Jocurile Foamei si Maroney au fost „ultimele persoane care au plecat la 5:30 dimineata”.

„A fost o petrecere care a durat toata noaptea”, a spus sursa. „Au asteptat pana cand toti oaspetii au plecat, ca sa isi poata lua la revedere personal. Cand au plecat, Jen parea fericita.”

Foto: Shutterstock.com