Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence vor juca impreuna in filmul de suspans „Don’t Look Up“

1
De Maria Constantin
18 ian. 2021

Cei doi actori joaca in productia Netflix rolurile unor astronomi care incearca sa avertizeze omenirea despre o catastrofa iminenta. Povestea este redata intr-un registru comic.

Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence, doi actori distinsi cu Oscar in ultimul deceniu, vor lucra impreuna pentru binele omenirii. Cei doi au primit rolurile principale in productia „Don’t Look Up”, regizata de Adam McKay.

Fanii au putut vedea cateva imagini cu cei doi actori in timp ce filmau in Boston, iar Netflix a lansat acum un teaser al productiei care va fi lansata anul acesta, scrie People.

Filmul scris de McKay, castigator al premiului Oscar pentru scenariul productiei „The Big Short”, reda povestea a doi astronomi care incearca sa avertizeze omenirea ca un meteorit urias va distruge Pamantul in doar sase luni.

Distributia filmului produs de Netflix include si alte nume mari – Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Matthew Perry, Himesh Patel, Cate Blanchett, Kid Cudi, Rob Morgan si Tomer Sisley.

Comedie despre sfarsitul lumii

Streep a aparut luna trecuta in „The Late Show”, cu Stephen Colbert, unde a dezvaluit ca va juca rolul presedintelui SUA in acest film, pe care l-a descris drept „o abordare comica a unei situatii groaznice”.

Leonardo DiCaprio, un barbat indragostit: Camila Morrone i-a schimbat viata

„Este despre o catastrofa globala, dar e un fel de comedie, cam cum a fost ‘Dr. Strangelove’ despre incalzirea globala, o metafora a acesteia. Eu il interpretez pe presedintele Statelor Unite”, a spus actrita in varsta de 71 de ani.

Meryl Streep a mai dezvaluit un detaliu despre „Don’t Look Up”, spunand ca Jonah Hill il va interpreta in aceasta comedie pe fiul presedintelui, care detine functia de sef al staff-ului.

Foto: Getty Images.