Emotii pentru Jennifer Lawrence: Ferma familiei sale a ars din temelii

1
De Maria Constantin
2 dec. 2020

Ferma pe care familia actritei o detine in Kentucky a fost mistuita de un incendiu. Totul s-a facut scrum, dar, din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Ferma familiei actritei americane gazduia in fiecare an o tabara de vara. Sambata, tabara Camp Hi-Ho a transmis pe Facebook un comunicat in care anunta ca ferma a fost distrusa de un incendiu in noaptea precedenta.

„Cu inima grea confirmam vestea ca ne-am pierdut ferma intr-un incendiu oribil. Suntem profund recunoscatori ca nicio persoana sau animal nu a avut de suferit, insa deplangem pierderea a multor ani de munca grea si de amintiri petrecute intre acesti pereti”, se arata in comunicat.

„Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o simtim, dar suntem extrem de recunoscatori departamentului de pompieri din Simpsonville si tuturor celorlalti pompieri care au raspuns la urgenta noastra. Sunteti adevarati eroi. Le suntem recunoscatori si nenumaratilor membri ai comunitatii care ne-au cautat pentru a ne sprijini in acest moment. Dragostea si bunatatea voastra inseamna enorm pentru noi”, au transmis reprezentantii taberei.

„Bunatatea si paza Domnului au fost deja evidente in aceasta situatie, iar speranta noastra in El ramane neclintita, stiind ca El este cu noi si ne calauzeste pasii. Camp Hi-Ho este un loc special pentru multi si planuim sa reconstruim si sa reparam tot, ca sa revenim cu o experienta sigura si incantatoare de tabara la vara”, se arata in comunicatul citat de People.

Interventia a durat o ora

Conform WLKY News, pompierii de la unitatea din Simpsonville au primit un apel in jurul orei locale 21:00 prin care era anuntat incendiul. Lor li s-au alaturat pompierii din Shelby County si South Oldham, iar operatiunea de lichidare a incendiului a durat mai bine de o ora. Aproximativ 30 de pompieri si peste zece masini de interventie s-au aflat la fata locului.

It is with the heaviest of hearts that we confirm the news that we lost our barn last night in a horrible fire. We are…

Posted by Camp Hi Ho on Saturday, 28 November 2020

„Una dintre problemele unei interventii intr-o zona rurala este lipsa rezervelor de apa. Din pacate, in zone precum aceasta, fara hidranti, trebuie sa avem toate tancurile pline pentru a ne spori eforturile”, a declarat pentru WLKY adjunctul departamentului de pompieri din Simpsonville, Bobby Cravens.

5 motive pentru care tenul lui Jennifer Lawrence arata atat de bine

Pompierii Simpsonville si cei de la nivelul statului Kentucky investigheaza in continuare cauza incendiului, relateaza People.

Fratele lui Jennifer Lawrence nu va lasa lucrurile asa

TMZ a publicat un email trimis de Blaine Lawrence, fratele actritei Jennifer Lawrence, cel care detine si conduce tabara Camp Hi-Ho. In mesajul adresat parintilor sai si clientilor taberei, Blaine detaliaza pagubele provocate de incendiu, mentionand birourile, grajdurile pentru cai, un loc interior de joaca pentru copii, un zid interior pentru catarare, o zona dedicata artei, una dedicata naturii, un garaj in care se afla echipament pentru ferma, precum si infirmeria.

In mailul publicat de tabloidul online american, Blaine promite ca va reconstrui ferma si o va redeschide in vara viitoare. El a facut si un apel la donatii pentru sprijinirea eforturilor de reconstructie.

Foto: Getty Images.