Emily Ratajkowski si sotul sau, Sebastian Bear-McClard, s-au despartit dupa patru ani de casnicie: „El a inselat-o de mai multe ori”

1
De Denisa Toma
23 iul. 2022

Modelul Emily Ratajkowski s-a despartit de sotul sau, Sebastian Bear-McClard, dupa o casnicie care a durat patru ani.

O sursa apropiata de modelul in varsta de 31 de ani a confirmat pentru People ca cei dei s-au despartit, iar Emily a fost cea care a pus capat relatiei.

Emily incearca sa ramana „pozitiva”

„S-au despartit recent. A fost decizia lui Em. Ea este OK. Este puternica si se concentreaza asupra fiului sau. Adora sa fie mama”, a declarat sursa, adaugand ca vedeta planuieste sa depuna actele de divort.

O alta sursa a dezvaluit pentru E! News ca Emily incearca sa ramana „pozitiva” si se concentreaza cel mai mult asupra fiului sau, Sylvester Apollo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Chris Evans spune ca e „super concentrat” pe a-si gasi o partenera cu care sa-si petreaca tot restul vietii

„Emily este serios afectata, in special in privinta fiului lor, dar incearca sa mearga mai departe si sa ramana pozitiva”, a dezvaluit o persoana din aturajul vedetei, potrivit publicatiei citate. „Au trecut deja cateva saptamani si ea incearca sa faca fata zi de zi, dar este in mod clar suparata”, a adaugat sursa.

Primele zvonuri cu privire la ruptura dintre cei doi au aparut saptamana trecuta, atunci cand Emily a fost vazuta la cumparaturi fara verigheta pe deget. Ea nu a mai purtat verigheta sau inelul de logodna in niciuna din fotografiile postate recent pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

„Este un tip care insala in serie”

Motivul despartirii pare sa fie infidelitatea lui Bear-McClard, care ar fi inselat-o in repetate randuri pe Ratajkowski. „Da, a inselat. Este un tip care insala in serie. E dezgustator. Este ca un caine in calduri”, a declarat o sursa pentru Page Six.

Cei doi au dat nastere zvonurilor cu privire la o posibila relatie in anului 2018, atunci cand au fost vazuti impreuna de Valentine’s Day. Dupa numai cateva saptamani de relatie, ei s-au casatorit in secret, la Primaria din New York.

Motivul pentru care Dakota Johnson nu mai vrea sa se casatoreasca cu Chris Martin

Emily Ratajkowski si Sebastian Bear-McClard au fost prieteni multi ani inainte de a se casatori

In acelasi an, Ratajkowski a declarat in emisiunea Busy Tonight ca ea si Sebastian au fost prieteni inainte de a forma un cuplu.

„Ne stiam de mult timp, iar lui ii place sa spuna in gluma ‘Da, toata lumea crede ca ne-am casatorit rapid, dar tu m-ai verificat timp de doi ani'”, a declarat vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

In martie 2021 a venit pe lume fiul lor, Sylvester Apollo.

Dupa nunta, modelul si actrita a declarat in emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ca a avut parte de o cerere in casatorie nonconformista, pe care initial a refuzat-o.

Printul Harry a dezvaluit momentul in care si-a dat seama ca Meghan Markle este sufletul lui pereche

„M-a cerut in casatorie la Minetta Tavern [un restaurant din New York] si nu avea un inel, asa ca am zis ‘Mm… nu’. Apoi a luat agrafa cu care era prinsa nota de plata si mi-a facut un inel, ceea ce mi s-a parut foarte romantic”, a spus Emily.

In ceea ce priveste alegerea verighetelor, cei doi au ales din nou o varianta iesita din comun. Vedeta a explicat ca au intrat in cartierul Chinatown din New York si au cumparat cateva grame de aur, pe care el planuia sa-l topeasca si sa-i dea forma de verighete. Dar atunci cand Emily a considerat ca nu este tocmai un plan de succes, au apelat la un designer de bijuterii.

Foto: Instagram/@emrata