Motivul pentru care Dakota Johnson nu mai vrea sa se casatoreasca cu Chris Martin

1
De Maria Constantin
20 iul. 2022

Desi sunt de patru ani impreuna, se pare ca Dakota si Chris nu vor ajunge prea curand in fata altarului.

Cantaretul in varsta de 45 de ani este pregatit sa o ceara in casatorie pe iubita lui (32 de ani), insa actrita este multumita cu statutul actual al relatiei lor. „Nu se pune problema ca Dakota nu-l iubeste pe Chris. Il iubeste. Dar a vazut prea multe casatorii ruinate”, a spus o sursa pentru OK! Magazine.

Dakota Johnson dezvaluie secretul relatiei ei fericite cu Chris Martin

Mama actritei, Melanie Griffith, si tatal sau, Don Johnson, au trecut fiecare prin divorturi, in timp ce Chris Martin si Gwyneth Paltrow s-au despartit in 2014.

„Dakota ii este total devotata lui Chris. N-are nevoie de o bucata de hartie ca sa demonstreze ca-i este dedicata. Chris spera, totusi, ca ea o sa accepte ideea cumva”, a mai spus sursa.

Don e un fan al iubitului fiicei lui, insa in noiembrie anul trecut, cand a fost intrebat daca cei doi vor face pasul cel mare, el a raspuns evaziv: „O, Doamne. Eu nu ma gandesc mai departe de urmatoarele sapte sau opt secunde. Dar, ascultati, daca ea e fericita, voi fi fericit si eu, iar el un tip dragut. Si daca ea se hotaraste sa se marite, imi imaginez ca voi avea nepoti nu peste mult timp. Abia astept partea asta”, a spus starul in varsta de 72 de ani.

O relatie discreta

Dakota Johnson si solistul trupei Coldplay au fost vazuti prima oara impreuna in 2017, in timp ce luau masa la un restaurant de sushi din Los Angeles. De atunci, relatia lor a fost una discreta, insa Chris si-a mentionat iubita intr-un concert. Inainte de a canta piesa „My Universe”, el a spus: „Asta e despre universul meu, iar ea este aici.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nigel👽 (@coldplaysingapore)

Cum recreezi stilul feminin relaxat al Dakotei Johnson

Actrita il sustine pe Martin in activitatea lui muzicala. In iunie, ea a fost prezenta la un concert Coldplay organizat pe stadionul MetLife Stadium din New Jersey.

Vedeta din „50 Shades of Grey” a explicat de ce nu vorbeste des despre iubitul ei: „Am fost impreuna de ceva timp si iesim impreuna cateodata, dar amandoi muncim atat de mult, incat e mai bine sa stam acasa, unde este cochet si intim.”

Foto: Getty Images