Cum s-a amuzat Dakota Johnson pe seama lui Armie Hammer, actorul acuzat de canibalism

1
De Maria Constantin
30 ian. 2023

Vedeta a spus in gluma ca Armie Hammer ar fi avut ocazia „sa o manance” daca ea ar fi jucat in filmul „Call Me by Your Name”.

In timp ce lauda creatia regizorului Luca Guadagnino, la „Opening Night: A Taste of Sundance”, eveniment organizat saptamana trecuta de IMDbPro, actrita din „Lost Daughter” a dezvaluit ca a fost la un pas de a juca in acest film. Dar a facut-o printr-o trimitere neasteptata la cazul actorului Armie Hammer, acuzat de canibalism, relateaza Page Six.

„Din pacate, n-am fost (in „Call Me by Your Name”, n.r.). Luca mi-a cerut sa joc rolul piersicii, dar programele noastre erau opuse. Slava Domnului, fiindca as fi fost o alta femeie pe care Armie Hammer ar fi incercat sa o manance”, a spus Dakota.

La inceput, gluma ei a starnit cateva rasete razlete si susoteli, dar dupa o pauza ciudata au izbucnit aplauzele sustinute.

„Cine ar fi crezut ca e asa de popular canibalismul?”, a adaugat actrita in varsta de 33 de ani, referindu-se la cel mai recent proiect al lui Guadagnino, filmul horror „Bones and All”.

Hammer, in varsta de 36 de ani, s-a retras din atentia publica dupa ce a fost acuzat de viol si practici legate de canibalism de fostele lui iubite, Courtney Vucekovich si Paige Lorenze.

Vucekovich, fondatoarea aplicatiei de frumusete Flashd, a spus in ianuarie 2021 pentru Page Six ca starul din „Social Network” cazut in dizgratie i-ar fi marturisit ca avea o fantezie bizara in timpul relatiei lor. „Mi-a spus ca i-ar placea sa-mi rupa o coasta, sa o gateasca pe gratar si sa o manance”, a povestit ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♾DJ&JD♾ (@dj_and_jd)

„La naiba de n-a fost ciudat, dar cauti sa nu te mai gandesti la asta. Mi-a zis ‘as vrea sa iau o muscatura din tine’. Daca am avut o mica taietura la cap, a lins-o. Asa de ciudat a fost”, a detaliat fosta iubita a lui Hammer.

Dakota Johnson dezvaluie secretul relatiei ei fericite cu Chris Martin

Lorenze (24 de ani) a oferit detalii la fel de grotesti, povestind ca Hammer a folosit un cutit pentru a-i face semnul „A” in apropierea vaginului. „Am stat pe spate si am permis sa se intample. Nu stiam ce sa fac sau sa zic… Pe cat de trist a fost, imi doream sa ma placa si eram dispusa sa fac ce dorea”, a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Hammer a negat vehement ca a avut un comportament nepotrivit cu iubitele lui

„Inca din prima zi, domnul Hammer a subliniat ca toate interactiunile cu (Effie) – si de altfel cu orice alta partenera sexuala – au fost complet consensuale, discutate si convenite in prealabil si reciproc participative”, a transmis avocatul sau intr-un comunicat.

„Cautarea atentiei [Effie] si oferta legala neconsiderata nu va face decat sa ingreuneze pentru victimele reale ale violentei sexuale obtinerea dreptatii pe care o merita”, a transmis, totodata, aparatorul actorului.

Foto: depositphotos.com