Dakota Johnson a dezvaluit ca poate dormi „cu usurinta” 14 ore pe noapte, pentru a gestiona anxietatea: „Somnul este prioritatea mea numarul unu”

1
De Georgiana Dorobantu
12 dec. 2023

Dakota Johnson a vorbit despre rutina ei de self-care intr-un interviu recent, precum si metodele care o ajuta sa faca fata perioadelor stresante, in care nivelul anxietatii este ridicat.

Actrita in varsta de 34 de ani, care este intr-o relatie cu Chris Martin din anul 2017, a declarat pentru WSJ ca somnul este „prioritatea ei numarul unu”, dar si ca se bazeaza pe medicamente pentru a tine sub control anxietatea.

„Nu am o ora la care ma trezesc. Depinde de ce se intampla in viata mea. Daca nu lucrez, daca am o zi libera lunea, atunci dorm cat pot de mult. Somnul este prioritatea mea numarul unu in viata”, a declarat vedeta, citata de Daily Mail.

„Nu functionez daca dorm mai putin de zece ore. Pot dormi cu usurinta si 14 ore”, a spus Dakota.

Starul a mai dezvaluit ca „intra in cada la orice ora din zi”, spunand: „Daca in mijlocul zilei am o stare de genul ‘Doamne, ce este cu lumea asta?’, atunci intru in cada. Simt ca apa ma ajuta sa revin la realitate.”

Dakota Johnson vorbeste pentru prima data despre „lupta” de la filmarile Fifty Shades of Grey: „N-am putut sa vorbesc sincer despre asta pana acum”

„Meditez zilnic, de doua ori pe zi. Practic meditatia transcedentala. In ultima vreme am facut exercitii de respiratie si m-a ajutat foarte mult in privinta anxietatii”, a mai spus actrita.

Luna trecuta, ea a dezvaluit modul adorabil in care iubitul ei, Chris, a ajutat-o sa-si revina dintr-o stare depresiva, atunci cand avea o zi foarte proasta.

Vedeta din „Fifty Shades of Grey” a vorbit deschis despre problemele ei de sanatate mintala in cadrul Galei Hope.

Dakota, care se lupta cu depresia de la varsta de 15 ani, a dezvaluit ca foloseste umorul ca mecanism de aparare impotriva depresiei. Ea a dezvaluit un moment in care solistul trupei Coldplay, in varsta de 46 de ani, a observat ca are o stare negativa si a ajutat-o sa-si revina.

„In urma cu cateva saptamani am avut o zi foarte proasta. Partenerul meu m-a intrebat cu blandete ‘Te simti rau?’”. Am spus „Nu”. Iar el mi-a zis ‘Iubito, porti un tricou cu Cats’. Cats adica musicalul. Se pare ca ma simteam cu adevarat rau. Dar acel moment mi-a ajuns la inima si m-a ajutat sa-mi revin”, a spus actrita, citata de Daily Mail.

Dakota Johnson, care sufera de depresie de la 15 ani, a dezvaluit cum o ajuta iubitul ei, Chris Martin, sa faca fata starilor negative

„Cred ca in cea mai mare parte din timp vorbesc despre depresie si anxietate intr-un mod auto depreciativ. Poate ca este mai usor sa le privesc in ochi daca port masca comediei. Sa-mi acopar durerea sau anxietatea cu comedie este o unealta pe care am folosit-o toata viata si nu cred ca este un lucru rau. Functioneaza. Ma ajuta pentru ca uneori daca nu rad, atunci voi plange”, a declarat vedeta.

„Am avut prima interactiune cu terapia in copilarie”

„Cel mai important lucru pe care l-am invatat despre depresie este sa accept faptul ca nu exista un raspuns imediat, ca nu exista un sfarsit imediat al ei”, a mai spus ea in discursul din cadrul galei care a avut loc luna trecuta.

Ea si-a aratat aprecierea pentru parintii ei, starurile de la Hollywood Don Johnson si Melanie Griffith, pentru ca au introdus-o in lumea terapiei de la o varsta frageda, in ciuda divortului lor din anul 1996, cand Dakota avea sapte ani.

„Am avut prima interactiune cu terapia in copilarie. Parintii mei, care sunt destul de faimosi, au divortat cand eram mica. Au fost intelepti si au inteles ca poate cineva din exterior ma poate ajuta in privinta complexitatii vietii mele de familie”, a continuat actrita.

Foto: depositphotos.com