Dupa acuzatii de viol, manipulare si abuz fizic, Armie Hammer s-a internat intr-un centru de recuperare

1
De Maria Constantin
11 iun. 2021

Actorul american a decis sa urmeze tratament de specialitate dupa ce a fost acuzat de agresiune sexuala si abuz.

Hammer a parasit, la sfarsitul lunii mai, resedinta din Insulele Cayman si s-a internat intr-un centru de recuperare din apropierea orasului Orlando, in Florida, relateaza Vanity Fair. Publicatia mentionata scrie ca actorul incearca, astfel, sa se elibereze de dependenta de droguri, alcool si sex.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brigh.man

Un lung sir de acuzatii grave

Decizia starului de a urma tratament de specialitate survine la doua luni si jumatate dupa ce el a fost acuzat public ca si-a violat o fosta iubita in 2017. Femeia, cunoscuta sub numele Effie, l-a acuzat pe Hummer intr-o conferinta de presa organizata pe 18 martie.

Departamentul de Politie din Los Angeles a confirmat ulterior ca in urma acestor acuzatii a deschis o ancheta.

Afirmatiile tinerei reprezinta cea mai recenta si mai grava dintre acuzatiile cu care se confrunta Armie Hammer, noteaza Vulture. Acesta a fost acuzat, la inceputul anului, in mai multe postari pe retelele de socializare, de constrangere sexuala si abuz psihologic, dar si de fantezii sadomasochiste si canibalism.

Parasit de toata lumea

In urma acestor acuzatii, Hammer a fost abandonat de agentia de impresariat WME, si eliminat din mai multe proiecte importante, printre care se numara si filmele „Shotgun Wedding”, cu Jennifer Lopez, „The Offer”, „Gaslit”, „The Billion Dollar Spy” si piesa „The Minutes”, pregatita de Tracy Letts.

Armie Hammer, nevoit sa renunte la comedia cu Jennifer Lopez din cauza unui scandal

Avocatul actorului, Andrew Brettler, a negat toate acuzatiile aduse la adresa acestuia. El a declarat in martie ca Effie a continuat sa tina legatura cu Hammer prin mesaje care „submineaza si resping acuzatiile ei revoltatoare”.

Avocatul a subliniat, de asemenea, ca toate interactiunile clientului sau cu partenerele lui sexuale au fost „complet consensuale, discutate si aprobate anterior si mutual participative”.

Foto: PR.