Jamie Dornan nu simte niciun pic de rusine pentru ca a jucat in „Fifty Shades of Grey“

1
De Maria Constantin
6 nov. 2021

Starul nord-irlandez este multumit ca a jucat in seria care l-a propulsat in cercurile inalte de la Hollywood.

Jamie Dornan este mai cunoscut acum pentru rolurile din franciza „Fifty Shades of Grey” decat pentru orice alt film in care a jucat. Si nu-i este deloc rusine, dimpotriva.

Dornan l-a interpretat pe Christian Grey, atras de sadism si masochism, intr-un tandem care emana atractie si tensiune cu Dakota Johnson, in cele trei filme lansate in 2015, 2017 si 2018, noteaza New York Post.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de _cinema1981 (@_cinema1981)

Ce il deranjeaza pe Jamie Dornan

Starul a descris pentru numarul din decembrie 2021/ianuarie 2022 al editiei britanice a revistei GQ cum s-a simtit cand a lucrat la aceste filme: „Uitati, luati-o in felul urmator: nu mi-a adus niciun deserviciu in cariera sa lucrez la o franciza care a facut peste un miliard de dolari. Mi-a oferit multe.”

„Nu-i nicio rusine sa spun ca mi-a transformat viata si situatia financiara a familiei mele. Sunt foarte, foarte recunoscator pentru asta si voi fi mereu”, a precizat Dornan. „Iar fanii l-au adorat. Kevin Maher (critic de film, n.r.) de la The Times nu l-a apreciat – ce surpriza! Dar m-a deranjat ca a fost tratat ca o gluma. Toti au investit munca din greu in aceste filme, inclusiv eu”, a continuat el.

Presiunea de dupa „Fifty Shades”

Dupa ce a incheiat filmarile la aceasta trilogie, Jamie Dornan a resimtit o presiune crescanda de a-si demonstra talentul actoricesc. Cu „Whether ‘A Private War”, „Anthropoid”, „Belfast” si tot ce a urmat apoi, aceasta presiune a tot crescut. „Daca mai trebuia sa-mi demonstrez ceva, inca platesc pedeapsa pentru alegerea de a ma intoarce acolo nu am mai fost inainte”, a marturisit actorul in varsta de 39 de ani.

Dakota Johnson, mesaj emotionant pentru tatal ei vitreg, Antonio Banderas

„Bun, am inteles. Sa fiu sincer cu voi, asta ma impinge inainte. Ma inflacareaza. Daca asta inseamna ca oamenii zic ‘Oh, pai n-a fost chiar asa de rau’, atunci asta e”, a adaugat el.

Ce l-a facut pe Dornan sa se rusineze

Dornan a facut si o marturisire amuzanta, dezvaluind ca atunci cand mergea la intalniri obisnuia sa spuna ca este gradinar peisagist fiindca ii era rusine ca lucra ca model. La inceputul anilor 2000, starul a lucrat pentru branduri precum Abercrombie & Fitch, Dior Homme si Calvin Klein. „Nu-mi placea. Si nici acum nu-mi place sa fiu fotografiat. Mi se pare aiurea. Nu-i ceva placut sa ti se spuna intruna cum sa-ti misti capul, de parca ar fi montat pe un pivot. Capul sus, capul jos…”, a dezvaluit el.

Actorul considera ca in industria modei este „prea mult nonsens”. „De fiecare data cand ieseam cu o fata la un pub ii spuneam ca sunt gradinar peisagist sau ca lucram la Google – orice numai sa nu recunosc ca traiam din pozat”, a marturisit Dornan.

Foto: PR