Dakota Johnson, mesaj emotionant pentru tatal ei vitreg, Antonio Banderas

1
De Maria Constantin
8 nov. 2019

Actrita in varsta de 30 de ani a declarat ca este norocoasa ca tatal sau vitreg, Antonio Banderas, face parte din viata ei.

Relatia dintre Banderas si fiica lui vitrega, Dakota Johnson, a fost mereu speciala. Starul a fost casatorit timp de 20 de ani cu mama actritei, Melanie Griffith. Cei doi s-au despartit in 2015, insa Dakota recunoaste pe deplin meritele pe care el le are in evolutia ei.

Vedeta din „Fifty Shades of Grey” i-a adus duminica un omagiu starului in varsta de 59 de ani, in timp ce il prezenta pe scena galei Hollywood Film Awards, din Los Angeles.

„Cand aveam sase ani, mama s-a casatorit cu un barbat care a adus o lumina incredibil de stralucitoare si o lume noua a creativitatii si culturii, precum si o sora mica magica (Stella Banderas, 23 de ani) in familia noastra”, a spus actrita pe scena.

Chris Martin s-a despartit de Dakota Johnson pentru ca „ea nu-si doreste copii”

„Tatal meu vitreg, Antonio Banderas, a dat buzna in vietile noastre. Era atat de vibrant, atat de dragut si de amuzant, iar engleza lui era abstracta. A fost absolut uimitor. O iubea pe mama, ne iubea pe mine si pe fratii mei atat de inversunat, incat ne-a schimbat vietile pentru totdeauna”, a continuat ea. „Antonio m-a invatat ce sunt pasiunea adevarata si disciplina”, a mai spus Dakota.

Cea mai buna prietena din viata lui Banderas

Antonio are o fiica, Stella, cu Melanie Griffith. Tatal natural al Dakotei Johnson este actorul Don Johnson.

Griffith mai are un fiu, Alexander Bauer, cu al doilea ei sot, Steven Bauer.

Antonio Banderas a ajutat-o pe Melanie sa-i creasca pe Dakota si Alex Bauer. „Eram acolo pentru ca o iubeam pe mama lor si am sustinut-o, iar ei erau cea mai importanta parte cu care ea venise. Curand, ei au inteles asta. Mi-au zis Paponio, un amestec intre Papa si Antonio”, a povestit actorul pentru People.

Actorul a ramas apropiat de Dakota Johnoson si o considera pe fosta sa sotie cea mai buna prietena, in ciuda divortului. „Melanie nu mai e sotia mea, dar cred ca este cea mai buna prietena a mea. O iubesc si o voi iubi pana in ziua in care voi muri. Ea e familia mea”, a declarat el pentru People.

Foto: Getty Images.