Chris Evans spune ca e „super concentrat” pe a-si gasi o partenera cu care sa-si petreaca tot restul vietii

1
De Teodora Tirca
21 iul. 2022

Actorul s-a deschis mai mult ca niciodata cu privire la viata lui amoroasa intr-un interviu cu Shondaland.

Chris Evans este oficial in cautarea iubirii.

Vineri, actorul in varsta de 41 de ani, care joaca in noul film Netflix The Grey Man, alaturi de Ana de Armas si Ryan Gosling, a declarat, intr-un interviu acordat pentru Shondaland, ca este foarte concentrat pe a-si gasi o partenera de viata.

„Stii ce, vom face asta”, a spus Evans, dupa ce a parut ca-si ia un moment sa se gandeasca la ceea ce voia sa spuna. De Armas, care i s-a alaturat pentru interviu, i-a reamintit sa se gandeasca la ceva pe care este „concentrat ca laserul”. „O sa obtinem asta – o sa-ti dau un raspuns bun”, a promis Evans.

Motivul pentru care Dakota Johnson nu mai vrea sa se casatoreasca cu Chris Martin

„Raspunsul ar fi ca poate [sunt] concentrat pe a gasi o partenera, stii, pe cineva langa care vrei sa traiesti toata viata – uite, iubesc ceea ce fac, este grozav, dau totul, dar… chiar si aceasta industrie este plina de indoieli, ezitare si recalibrare”, a spus Evans in cadrul interviului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Avengers 6 (@avengersog_6)

Evans a fost asociat ultima data din punct de vedere romantic cu actrita si comediantul Jenny Slate, cu care a avut o relatie din 2016 pana in 2018.

Fostul cuplu s-a intalnit pe platoul dramei Gifted in 2016, cand mai multe surse au declarat pentru People la vremea aceea ca au o chimie incredibila.

In The Grey Man, Evans joaca rolul ticalosului Lloyd Hansen, care incearca sa-si vaneze fostul coleg, Court Gentry, a.ka. Sierra Six, jucat de Ryan Gosling.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chris Evans (@chrisevans)

„Este greu sa gasesti pe cineva la nivelul lui Chris Evans care sa intre in pielea unui raufacator”, a declarat regizorul Joe Russo. „De aceea, in mod traditional, nu primesti un film Ryan Gosling versus Chris Evans. Dar el se afla intr-un punct in care interpretarea raufacatorului este mai distractiva pentru el decat interpretarea unui erou, asa ca putem obtine doua vedete uriase de cinema care se infrunta una pe cealalta”.

The Grey Man va avea premiera pe Netflix pe data de 22 iulie.

Foto: depositphotos.com