Scarlett Johansson si Chris Evans vor juca intr-un thriller romantic despre care va vorbi toata lumea

1
De Maria Constantin
15 sept. 2021

Captain America si Vaduva Neagra se reunesc!

Chris Evans si Scarlett Johansson se reunesc intr-un nou thriller romantic, „Ghosted”. Filmul de actiune produs pentru Apple va fi regizat de Dexter Fletcher, cunsocut pentru filmele de succes „Rocketman” si „Bohemian Rhapsody”. Glamour ne dezvaluie ce vom vedea in „Ghosted” si cat va dura pana va fi lansat.

Despre ce este „Ghosted”?

Potrivit Deadline, scenariul este semnat de Paul Wernick si Rhett Reese, cei care au scris „Deadpool” si „Zombieland”, iar asta ne da o idee despre ceea ce vom vedea in film. Despre actualul plot nu se cunosc prea multe, filmul fiind in faza incipienta de productie. Totusi, se stie ca vom primi o combinatie intre stralucirea din „Bohemian Rhapsody”, umorul din „Deadpool” si o echipa de actori care nu pot da gres, da asigurari publicatia citata.

Cine joaca in „Ghosted”

Pana acum, tot ce se stie este ca Evans si Johansson vor fi capetele de afis ale noului film. Cei doi au jucat in filmele „Avengers”, fermecand publicul cu chimia electrizanta dintre Captain America si Vaduva Neagra.

Scarlett Johansson nu a putut repeta replicile pentru „Black Widow“ cu sotul ei: Colin Jost se temea de spoilere!

Scarlett Johansson, care a fost distribuita in noul film al lui Wes Anderson, alaturi de Margot Robbie, a mai jucat cu Evans in „Winter Soldier” si „Civil War”, continuarile productiei „Captain America”.

Cand va fi lansat filmul?

Este prea devreme pentru anuntarea datei de lansare, insa cum filmul inca e in pre-productie, nu ne putem astepta sa-l vedem mai devreme de 2022.

Foto: PR.