Scarlett Johansson nu a putut repeta replicile pentru „Black Widow“ cu sotul ei: Colin Jost se temea de spoilere!

1
De Maria Constantin
7 iul. 2021

Vedetei i-ar fi prins bine putin ajutor in pregatirea rolului din noul sau film, dar de data asta nu a putut conta pe sotul ei.

Colin Jost abia asteapta noua productie „Black Widow” in care Scarlett Johansson o va interpreta din nou pe Vaduva Neagra, Natasha Romanoff. Si tocmai din aceasta cauza nu a putut s-o ajute sa invete mai usor replicile.

Actrita in varsta de 36 de ani a vorbit in podcastul „The Jess Cagle”, difuzat de postul de radio SiriusXM, despre noul film in care va relua rolul din „Avengers: Endgame”, din 2019.

Teama de spoilere tine curiozitatea la distanta

Scarlett a spus ca nu a putut conta pe ajutorul lui Jost (38 de ani) pentru a repeta rolul. „Nu-i plac spoilerele, asa ca nu i-am putut spune nimic. Nici nu a vrut sa se uite pe scenariu”, a spus ea.

„Cand am filmat la Londra, Colin se afla si el acolo si filma ‘Tom & Jerry’, ceea ce ne-a prins bine, fiindca eram impreuna in acelasi oras pentru mult timp, lucru rar. Eram in mijlocul unei scene importante de actiune si el nici n-a vrut sa auda de nimic”, a continuat actrita americana.

„Sigur ca dorea sa stie cum a fost ziua mea la lucru, dar imediat cum incepeam sa-i dau detalii sau il rugam ‘Poti sa citesti asta cu mine?’, el imi zica ‘O sa am vreun spoiler sau nu?’. Voia sa-i dau spoiler alert inainte de a citi impreuna. Va vine sa credeti?”, a mai povestit vedeta.

„Black Widow” va fi lansat pe 8 iulie in cinematografele americane si pe platforma Disney+, anunta People.

Casatoriti de aproape doi ani

Johansson si Jost s-au logodit in mai 2019, dupa o relatie de doi ani. In acelasi an, in luna octombrie, ei s-au casatorit in cadrul unei ceremonii restranse, organizata in casa ei din Palisades, New York.

„Au planuit nunta doar cateva saptamani. Au fost prezenti doar prietenii apropiati si familia”, a povestit o sursa pentru People.

Scarlett Johansson si Colin Jost s-au casatorit in secret dupa un an de logodna

In luna mai, actrita a fost onorata la gala MTV Movie & TV Awards cu premiul Generation pentru activitatea sa de aproape trei decenii in industria cinematografica.

In timpul discursului pe care l-a rostit, ea a fost intrerupta de Jost, care i-a facut o farsa, turnandu-i o solutie verde pe cap. „Imi pare foarte rau. O sa-ti aduc un prosop… Te iubesc”, a spus starul emisiunii „The Saturday Night Live”, spre amuzamentul actritei si al asistentei.

Foto: PR.