Scarlett Johansson va lansa un brand de frumusete

1
De Maria Constantin
5 iul. 2021

Actrita s-a asociat cu Najafi Companies, o companie care va investi intre 5 si 10 milioane de dolari in viitorul ei brand.

Tot mai multe vedete lanseaza branduri in industria de frumusete, iar cel mai recent exemplu este cel al actritei Scarlett Johansson.

Deocamdata nu se cunosc multe detalii despre initiativa sa, nici daca marca pe care ea o va lansa se va axa pe machiaj sau pe infrumusetarea pielii ori pe amandoua. In orice caz, aceasta va fi prima ei experienta de antreprenor, scrie New York Post.

Fondatoare si presedinte

Scarlett Johansson a fost anterior ambasadoare a brandului L’Oreal Paris si model pentru linia de parfumuri The One produsa de Dolce & Gabbana. De data aceasta, ea va fi fondatoare si presedinte al noii companii.

„Cu multi ani inainte, m-am retras din contractele mele de frumusete cu scopul de a crea ceva important pentru mine. Rezultatul este o abordare curata si accesibila a frumusetii”, a transmis Johansson intr-un comunicat.

Cand va fi lansat noul brand

Potrivit NY Post, brandul actritei va fi lansat la inceputul anului viitor. Se pare ca o fosta directoare de la Juicy Couture executive, Kate Foster, va detine functia de director executiv, potrivit profilului ei de pe platforma LinkedIn, unde se prezinta drept „co-fondatoare si CEO al unei noi companii de frumusete care va fi infiintata in curand”.

Produsele de ingrijire pe care le foloseste Scarlett Johansson sunt surprinzator de ieftine

„Suntem pasionati de sprijinirea fondatorilor ambitiosi si atenti, precum si a echipelor de management care conduc cu integritate si viziune”, a declarat Jahm Najafi, director executiv al Najafi Companies, pentru WWD.

„Scarlett si Kate se potrivesc perfect cu tipul de lideri cu care ne place sa colaboram pe termen lung”, a adaugat acesta.

Vedete care lanseaza branduri

Scarlett Johansson se adauga unei lungi liste de celebritati care si-au lansat propriile marci de produse de machiaj si de frumusete, printre care se numara Rihanna, Lady Gaga, Millie Bobbie Brown, Jessica Alba si Drew Barrymore.

Najafi, care detine o parte din actiunile clubului de baschet Phoenix Suns, s-a asociat recent cu fostul star al ligii profesioniste de fotbal american, Colin Kaepernick, pentru a fonda o companie care elibereaza cecuri in alb.

Foto: Getty Images.