Logodnicul lui Scarlett Johansson a dezvaluit ca are o mare frica legata de relatia lui cu actrita

1
De Maria Constantin
24 iul. 2020

Colin Jost a dezvaluit ca nu este gelos pe actorii sexy cu care lucreaza Scarlett Johansson. Alta a fost sursa de neliniste, a spus acesta.

Multi barbati si-ar dori sa fie in locul lui. Insa Colin Jost a dat de inteles ca, desi are toate motivele pentru a fi invidiat, nu a avut parte de liniste. Si asta nu din cauza colegilor cu care lucreaza partenera lui, Scarlett Johansson, ci pentru ca se temea ca va fi privit doar ca iubit al actritei.

„Da, a existat cu siguranta o ingrijorare”, i-a spus actorul in varsta de 38 de ani lui Howard Stern, in episodul din 15 iulie al emisiunii „The Howard Stern Show”, difuzata de SiriusXM.

Cum tine Colin competitia departe

Actorul a marturisit ca s-a temut ca relatia cu Scarlett ii va umbri identitatea: „Am fost ingrijorat in legatura cu identitatea mea in relatie si in comedie. Lucrez in comedie, asa ca am fost mereu ingrijorat de tot ceea ce ma poate scoate din aceasta lume. Trebuie sa-ti pastrezi identitatea si sa faci lucrurile intr-o maniera proprie.”

Pe parcursul relatiei lor, culminand cu logodna din mai 2010, dupa doi ani, Jost nu s-a temut ca povestile de dragoste din filmele la care lucra Scarlett s-ar putea transforma in concurenta pentru el. „Nu cred ca se poate intampla. Nu s-a intamplat inca de cand suntem noi impreuna”, a spus acesta despre ideea de a-si vedea iubita sarutand pe altcineva in filme.

Colin Jost a glumit, spunand ca are solutia perfecta pentru a-i tine departe pe alti barbati de iubita lui: „O sa incerc sa o imping spre mai multe roluri in filme de animatie. Sa faca doar inregistrare de voce.”

Singurul lucru care ii desparte

Cand Stern i-a dat mai multe exemple de actori care au lucrat cu Johansson de-a lungul anilor si despre posibile situatii neobisnuite in care ea poate fi implicata la filmari, Jost a spus ca relatia lor nu este afectata de gelozie. „Cred ca acum cinci sau zece ani, fiecare din lucrurile astea pe care tu le-ai descris ar fi fost devastatoare. Daca oamenii vor sa fie impreuna si sa se iubeasca, vor fi impreuna”, a spus el.

„Trebuie sa ai incredere in asta, daca nu, nu veti fi impreuna”, a adaugat acesta.

Scarlett Johansson a dezvaluit motivul pentru care a divortat de Ryan Reynolds

Exista un singur lucru asupra caruia Colin si Scarlett nu pot cadea de acord, scrie Us Weekly: baseball-ul. In aprilie, actrita a declarat pentru Parade ca tine cu New York Yankees, in timp ce logodnicul ei este un fan al celor de la New York Mets. „E un subiect incins. Tocmai mi-a spus ca prefera sa-i vada pe cei de la Boston Red Sox castigand decat pe Yankees. Adica cum? I-am zis ca o sa ignor ce a spus”, a spus Colin.

Foto: Getty Images.