Scarlett Johansson a dezvaluit motivul pentru care a divortat de Ryan Reynolds

1
De Maria Constantin
29 nov. 2019

Actrita a vorbit despre divortul de Ryan Reynolds si despre lectiile pe care le-a invatat din primul ei mariaj.

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, dar, din pacate, povestea lor de dragoste nu a rezistat. Cei doi s-au casatorit in 2008 si s-au despartit dupa trei ani.

Intr-un interviu publicat de Vanity Fair, actrita in varsta de 35 de ani a vorbit despre prima sa casnicie si despre ceea ce a invatat din prima ei experienta de acest gen.

„Prima oara cand m-am casatorit aveam 23 de ani. Chiar nu stiam ce este casnicia”, a spus ea, fara a-l pomeni pe Reynolds (43 de ani). „Cred ca intr-un fel am romantat-o”, a adaugat ea.

„E o parte diferita a vietii mele acum. Simt ca mi-am gasit locul, ca pot sa fac mai multe alegeri in mod activ. Cred ca ma implic mai mult decat inainte”, a mai spus Johansson.

Scarlett Johansson s-a logodit pentru a treia oara!

Actrita s-a casatorit in 2014 cu jurnalistul francez Romain Dauriac. Ei au divortat in 2017 si au o fetita, Rose, in varsta de cinci ani.

Scarlett Johansson are acum o relatie cu actorul Colin Jost, care apare in show-ul de televiziune „Saturday Night Live”. Cei doi sunt impreuna de doi ani si s-au logodit in luna mai.

Vedeta a vorbit in interviul mentionat si despre o a treia casatorie: „Imi place ideea de a-mi intemeia o familie. Cred ca ar fi minunat. Intotdeauna mi-am dorit asta. Mi-am dorit si in timpul mariajului cu tatal fetitei mele.”

In octombrie, Johansson a spus ca Josh (37 de ani) „a dat-o gata” cand a cerut-o in casatorie cu un scenariu demn de James Bond, noteaza People. „A fost o surpriza, ascunde multe in spatele biroului de prezentator”, a spus ea, referindu-se la activitatea acestuia. „E foarte sarmant, foarte atent si romantic. Da, am fost surprinsa. Chiar daca iti imaginezi cum va fi acest moment, tot e unul frumos”, a continuat vedeta.

„A fost foarte personal. A fost un moment special. Cred ca, dincolo de orice, cand cineva iti spune ca vrea sa-si petreaca tot restul vietii cu tine, este un lucru frumos, special”, a adaugat Johansson.

Foto: Getty Images.