Scarlett Johansson si Colin Jost s-au casatorit in secret dupa un an de logodna

1
De Maria Constantin
4 nov. 2020

Actrita si scenaristul show-ului de televiziune „Saturday Night Live” si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii discrete.

Pandemia nu i-a oprit: Scarlett Johansson si Colin Jost s-au casatorit la un an dupa ce s-au logodit. „Suntem incantati sa anuntam ca Scarlett Johansson si Colin Jost s-au casatorit in weekend, intr-o ceremonie discreta la care au fost prezenti familiile si cei dragi, urmand masurile de siguranta pentru COVID-19 impuse de CDC”, se arata in mesajul postat pe 29 octombrie pe pagina de Instagram a actritei.

Mesajul a fost postat langa o imagine cu un feribot al liniei Staten Island Ferry, avand cateva cutii goale de conserve legate la pupa si cu mesajul „Jost Married” scris deasupra.

Cei doi proaspat casatoriti s-au folosit de aceasta ocazie pentru a-si indemna fanii sa doneze bani in sprijinul persoanelor defavorizate: „Dorinta lor de nunta este sa contribuie la ajutorarea batranilor defavorizati in aceste vremuri dificile, sustinand @mealsonwheelsamerica”, se arata in mesajul postat.

Actrita in varsta de 35 de ani si sotul ei, in varsta de 38 de ani, au fost vazuti prima oara impreuna in mai 2017. Doi ani mai tarziu, in mai 2019, reprezentantul vedetei a confirmat logodna pentru The Associated Press, noteaza Us Weekly.

Actrita a mai fost casatorita cu Ryan Reynolds, din 2008 pana in 2011, si cu Romain Dauriac, din 2014 pana in 2017, cu care are o fiica, Rose, in varsta de sase ani.

Provocarile relatiei cu o vedeta

Johansson a vorbit in decembrie 2019 despre relatia cu Jost cand a fost invitata in show-ul la care lucreaza acesta, „Saturday Night Live”: „Acest loc inseamna mult pentru mine. Am atatia prieteni aici si mi-am intalnit iubirea aici”, a spus ea.

Logodnicul lui Scarlett Johansson a dezvaluit ca are o mare frica legata de relatia lui cu actrita

Jost a marturisit ca la inceputul relatiei lor se temea ca va fi cunoscut doar ca iubitul actritei. „Da, era clar un motiv de ingrijorare. Eram ingrijorat pentru identitatea mea si pentru relatia cu comedia – trebuie sa-ti pastrezi identitatea si sa-ti faci treaba”, a recunoscut el in episodul din iulie al emisiunii „The Howard Stern Show”, transmisa de postul de radio SiriusXM.

Foto: Getty Images.