Filmele verii 2021. Ce lansari se anunta?

1
De Cristina Tudor
27 mai 2021

Acum se pare ca se redeschid cinematografele in aproape toata lumea, motiv pentru care suntem indreptatiti sa tragem cu ochiul la filmele verii 2021.

Vara este dupa colt si unii dintre noi ne intrebam ce lansari se anunta la capitolul filmele verii 2021.

Pare cumva SF ca a trecut aproape o jumatate din acest an si daca acum cateva luni ne intrebam ce lansari de filme vor fi in 2021, filmele verii acesteia sunt deja o certitudine.

Daca vara trecuta intreaga industrie cinematografica a fost aruncata in haos si multe dintre lansari au fost amanate sau nu au mai fost posibile deloc, acum se pare ca se redeschid cinematografele in aproape toata lumea, motiv pentru care suntem indreptatiti sa tragem cu ochiul la filmele verii 2021.

Sincer, nu putem spune ca am suferit la capitolul filme, asta multumita serviciilor de streaming precum HBO, Netflix sau Amazon Prime, insa sper ca sunteti de acord cu mine ca o experienta completa se traieste doar la cinema. Iar Hollywood-ul stie asta, asa ca ne aduce vara aceasta o paleta de lansari pentru toate gusturile si toate genurile de public.

Care sunt filmele verii 2021?

Cruella

Data lansarii: 28 mai 2021

Mult asteptatul film de actiune Disney, Cruella, cu Emma Stone in rolul principal, va avea premiera foarte curand. Filmul, desigur, este o reinterpretare a povestii clasice 101 dalmati, din punctul de vedere al ticaloasei Cruella De Vil, si punem pariul ca va fi unul dintre cele mai mari evenimente in ceea ce priveste incasarile de box-office.

Changing the Game

Data lansarii: 1 iunie 2021

Un documentar sportiv care sigur ii va intriga pe fanii de toate varstele, in special pe masura ce lumea se pregateste pentru Jocurile Olimpice de vara. Changing the Game al regizorului Michael Barnett, relateaza provocarile unice ale sportivilor transgender din liceu. Filmul se concentreaza pe experientele a trei sportivi si luptele lor pentru drepturile civile si incluziunea in sport.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.