Cele mai bune filme cu Mila Kunis

1
De Cristina Tudor
25 mai 2021

Mila apare pe micul ecran si pare ca domina scena inca din 1998, la inceput in rolul lui Jackie Burkhart in „That ‘70s Show”, mai apoi ca Meg Griffind in „Family Guy” (un rol pe care il joaca de aproape 20 de ani de atunci).

Mila Kunis este acea actrita cu fata de papusa si personal consider ca a jucat in multe filme bune. Dar sa vedem pe care dintre ele le recomanda criticii.

#15. American Psycho 2 (2002)

Kunis joaca rolul principal in acest film, rolul unei studente la criminologie, al carei fundal este incurcat in povestea lui Patrick Bateman din American Psycho. Filmul a fost unul pedepsit de critici si chiar denuntat de autorul cartii, Bret Easton Ellis. Dar Mila Kunis da tot ce poate pentru acest rol.

#14. Max Payne (2008)

Max Payne este un thriller „noir” ce are la baza jocul video cu acelasi nume, in care Kunis joaca rolul lui Mona Sax, o asasina rusoaica razbunatoare. Aproape nimanui nu i-a placut acest film, nici macar fanilor jocului. Eu as spune ca e un film de baieti, in care o fata frumoasa ce mai e si luptatoare face toti banii.

#13. Honey, We Shrunk ourselves (1997)

Va amintiti franciza „Draga, am micsorat copiii”? era despre un om de stiinta ciudat care a construit o raza de micsorare cu care si-a miscorat membrii familiei. In acest film, omul de stiinta si alti parinti au fost micsorati si au fost nevoiti sa supravietuiasca in aceasta viata in miniatura, in propria casa, in timp ce copiii lor dadeau o petrecere. Kunis era una dintre invitatele la petrecere.

#12. The Book of Eli (2010)

Actiunea filmului se petrece intr-o lume post-apocaliptica unde un tip pe nume Eli (jucat incredibil de Denzel Washington) are misiunea de a livra o carte misterioasa. Kunis joaca rolul unei femei pe nume Solara, care se alatura lui Eli in misiunea sa.

#11. Get Over It (2001)

Nu ati vazut Get Over It? Trebuie sa o faceti. Este unul dintre acele clasice ale anilor 2000, cu subiectul adolescenti. Este o adaptare moderna a piesei lui Shakespeare, „Visul unei nopti de vara”. Chiar daca personajul lui Mila nu are un rol major in film, ea o joaca pe cea mai buna prietena a actritei principale.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.