Brad Pitt in actiune: Starul a facut singur cascadoriile din noul lui film, „Bullet Train“

1
De Maria Constantin
4 apr. 2021

Dupa ce a jucat cu succes rolul unui cascador in „Once Upon a Time… In Hollywood“, Brad Pitt a executat cele mai multe dintre cascadoriile din noul film.

„Bullet Train”, urmatorul film in care il vom vedea pe Brad Pitt, va include multe scene de actiune cu actorul. Si vom avea ce vedea, fiindca starul in varsta de 57 de ani a renuntat la ajutorul unei dubluri si a executat singur aproape toate fazele de actiune.

Un Brad Pitt „cam sifonat” la filmari

„Brad a facut 95% din cascadoriile fizice, luptele. Este un atlet innascut. Chiar s-a descurcat!”, a declarat Greg Rementer, coordonatorul echipei de cascadori, pentru Vulture.

„Bullet Train”, adaptare a romanului japonez „Maria Beetle”, de Kotaro Isaka, spune povestea confruntarii a zece asasini aflati intr-un tren care se deplaseaza spre Tokyo.

Regizorul productiei este David Leitch („Deadpool 2”), iar din distributie fac parte Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Hiroyuki Sonada, Zazie Beetz, Andrew Koji si Michael Shannon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Fandom (@getfandom)

„Niciodata nu am lucrat cu la un proiect atat de mare cu atatia actori uriasi care sa exceleze la miscarile fizice de la antrenamente”, a spus Rementer. „Brad, Brian, Michael Shannon, Hiroyuki Sonada, Andrew Koji – care era deja in tema fiindca venea dupa serialul ‘Warrior’ – toti acesti actori au facut scene bune de actiune si au dat tot ce aveau mai bun”, a adaugat coordonatorul echipei de cascadori.

Sandra Bullock va juca pentru prima data intr-un film alaturi de Brad Pitt: Nu rata „Bullet Train“

La inceputul lunii, Pitt si Bullock (56 de ani) au fost fotografiati impreuna pe platoul de filmare, relateaza People. Brad era destul de „sifonat” dupa o scena de actiune, murdar de cenusa si cu urme de sange pe chip, semn ca este protagonistul in scene dure de lupta.

O combinatie intre „Speed” si „Non-Stop”

Potrivit The Hollywood Reporter, proiectul va fi o combinatie intre superproductia „Speed”, din 1994, cu Sandra Bullock, si thrillerul „Non-Stop”, din 2014, cu Liam Neeson.

„Bullet Train” este primul film al lui Brad Pitt dupa succesul din 2019 obtinut cu rolul din „Once Upon a Time… In Hollywood”. Starul a castigat in 2020 Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar dupa ce a interpretat un cascador in productia regizata de Quentin Tarantino.

Foto: PR.