Olivia Wilde il acuza pe Jason Sudeikis ca o baga in datorii cu procesul pentru custodia copiilor

1
De Maria Constantin
2 apr. 2023

Vedeta sustine ca fostul ei iubit desfasoara o campanie costisitoare in justitie pentru a obtine custodia celor doi copii.

Olivia Wilde si Jason Sudeikis au intrat intr-o batalie juridica dificila si niciunul nu vrea sa dea inapoi. Insa actorul pare avantajat pentru ca isi permite sa investeasca bani, energie si timp pentru a obtine custodia celor doi copii. Acesta a formulat o actiune prin care solicita ca procesul sa aiba loc la New York.

„In timp ce Jason isi permite sa duca proces dupa proces, Olivia nu o poate face”, arata avocatii actritei intr-o intampinare pe care au redactat-o inaintea unei audieri programate la sfarsitul saptamanii trecute la Los Angeles, relateaza Daily Mail, citat de Page Six.

„Jason pare sa aiba de gand sa arunce tot ce poate in zid ca sa vada ce va iesi, iar aceasta cerere este doar ultimul exemplu”, au mai aratat avocatii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Audierea a mers, totusi, in favoarea vedetei, judecatorul stabilind ca procesul pentru custodia lui Otis (opt ani) si Daisy (sase ani) sa se judece in California, nu la New York.

Olivia Wilde il acuza pe Jason Sudeikis ca actioneaza necinstit in privinta viitorului copiilor lor si apeleaza la intimidare sau inselaciune pentru a castiga.

Actrita in varsta de 39 de ani doreste ca minorii sa ramana la Los Angeles, in timp ce Sudeikis (47 de ani) vrea sa-i aduca inapoi in Brooklyn. Actrita sustine ca nu exista niciun motiv pentru ca Otis si Daisy sa locuiasca pe Coasta de Est, intrucat fetita nu a fost niciodata la scoala acolo, iar Otis a mers doar un semestru la o gradinita din Empire State.

„Lui Jason nu ar trebui sa i se permita sa o impinga pe Olivia in datorii si apoi sa sustina ca ea trebuie deprivata de dreptul de a-i cere o contributie”, a scris avocatul ei, adaugand ca aceasta este constienta ca „el e mult mai bogat decat ea”.

Jason Sudeikis a vorbit sincer despre despartirea de Olivia Wilde: „Ma straduiesc sa invat ceva din asta”

Avocatul a mai aratat ca Olivia credea ca amandoi se indreptau spre o solutie amicala pana cand el a incercat sa o pacaleasca

„Planuisem sa incepem sa lucram cu un terapeut de cuplu in California, la mijlocul lui ianuarie. Am crezut ca lucrurile se vor aseza si ca o sa mergem inainte intr-un mod mai amical si respectabil”, a sustinut ea.

„In schimb, am aflat… ca in tot acest timp in care negociam programul pentru parenting in California (Jason) complota sa continue cu Protectia Copilului de la New York pe la spatele meu”, a mai aratat ea prin intermediul avocatului.

Olivia Wilde si Jason Sudeikis au dat de inteles in ianuarie ca relatia lor s-a imbunatatit dupa ce au fost vazuti imbratisandu-se. Disputa lor dureaza de cand Sudeikis a cerut custodia copiilor, in aprilie 2022. „E ceva de neconceput pentru ea si i-a luat o clipa sa se pregateasca, dar asa de ingrozita cum era, nu a dorit sa reactioneze”, a spus o sursa atunci.

Relatia dintre Wilde si Sudeikis a inceput in noiembrie 2011 si s-au logodit in ianuarie 2013. Ei s-au despartit in noiembrie 2020.

Foto: depositphotos.com