Olivia Wilde si Jason Sudeikis s-au despartit dupa 7 ani de logodna: Copiii sunt acum prioritatea lor

1
De Maria Constantin
17 nov. 2020

Cei doi actori au un baiat, Otis Alexander, in varsta de sase ani, si o fata, Daisy Josephine, in varsta de patru ani.

Olivia Wilde si Jason Sudeikis au decis sa se desparta. Vedeta in varsta de 36 de ani si actorul in varsta de 45 de ani erau logoditi de mai bine de sapte ani, relateaza People. „Ruptura s-a produs la inceputul anului. S-au despartit prieteneste si au trecut la o rutina de crestere in comun a copiilor”, a dezvaluit o sursa pentru publicatia citata. „Copiii sunt prioritatea si inima relatiei unei familii”, a mai spus aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olivia Wilde (@oliviawilde)

Wilde si Sudeikis au un baiat, Otis Alexander (sase ani) si o fiica, Daisy Josephine (patru ani).

Totul a inceput la o petrecere

Cei doi s-au intalnit prima oara in noiembrie 2011, iar Sudeikis a cerut-o de sotie pe Olivia in 2012.

„Am intalnit-o la o petrecere de final a SNL (show-ul „Sturday Night Live – n.r.). In noaptea aceea ne-am indragostit”, i-a povestit Sudeikis lui Stephen Colbert in 2017, in emisiunea „The Late Show”. „Am ajuns sa ma port un pic mai cool decat sunt pentru ca am auzit printre picaturi, de la prieteni comuni care mi-au soptit: ‘Stii, cred ca se intalneste cu cineva’. Asa ca n-am mai facut nicio miscare. Am fost foarte, foarte ocupat cu alte treburi. Si cand n-am mai fost ocupat, ea nu s-a mai intalnit cu altcineva, si atunci ne-am reintalnit. Universul avea pregatite mai multe lucruri pentru noi”, a dezvaluit el.

Cum a facut rost Sudeikis de numarul Oliviei

In 2013, Wilde a declarat pentru Allure ca l-a considerat pe starul emisiunii „Saturday Night Live” foarte atragator cand s-au intalnit prima oara, dar acesta nu avea numarul ei de telefon. „In urmatoarele sase luni ne-am cautat unul pe celalalt. Intr-o seara, cel mai bun prieten al meu s-a dus la el si i-a zis: ‘Asta e numarul Oliviei. Foloseste-l’. Acesta a fost inceputul”, a povestit ea.

Cel mai bun sfat de cariera pe care il poti primi, in opinia Oliviei Wilde

Anul trecut, Wilde a declarat pentru People ca a fost minunat ca Sudeikis sa lucreze cu ea la „Booksmart/ Examen de (i)maturitate)”, comedia pe care ea a regizat-o in 2019. „El este unul dintre cei mai buni actori de improvizatie din lume, deci stiam ca pot sa-l distribui”, a explicat ea. „Este uimitor sa-l vad facandu-si treaba atat de bine”, a mai spus Olivia Wilde.

Foto: Instagram/Olivia Wilde