Olivia Wilde si Harry Styles sunt cel mai nou cuplu de celebritati din 2021

1
De Teodora Tirca
5 ian. 2021

Olivia Wilde si Harry Styles au fost vazuti tinandu-se la mana la o nunta si apoi in preajma casei lui Harry din Los Angeles.

Putem spune ca sunt cel mai neasteptat cuplu de celebritati al noului an!

Ei au sosit impreuna la nunta unui prieten, eveniment care a avut loc in weekend, iar acolo s-au comportat ca un cuplu, tinandu-se de mana. Cei doi s-au cunoscut lucrand impreuna la filmul Don’t Worry Darling, pe care Olivia il regizeaza.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Page Six (@pagesix)

„Au fost in Montecito, California, in acest weekend, pentru o nunta”, a dezvaluit o sursa pentru PEOPLE. „Au fost afectuosi in jurul prietenilor lor, s-au tinut de mana si au aratat foarte fericiti. Ies impreuna deja de cateva saptamani”.

In fotografiile obtinute de Page Six, Wilde este vazuta purtand o rochie florala lunga pentru nunta, in timp ce se tine de mana cu Styles, care poarta un costum complet negru combinat cu o camasa alba cu nasturi. Ambii actori sunt de asemenea vazuti purtand masti. Wilde, in varsta de 36 de ani, si Styles, in varsta de 26 de ani, au fost fotografiati ulterior la domiciliul lui Harry din L.A., cu bagajele remorcate.

Un reprezentant pentru Wilde nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii, iar reprezentantul lui Styles nu a comentat.

Vestea ca ei formeaza un nou cuplu vine la cateva saptamani dupa ce am aflat ca Wilde si partenerul ei de lunga durata, Jason Sudeikis, s-au despartit. Cei doi au impreuna doi copii – fiul Otis, de 6 ani, si fiica Daisy, de 4 ani.

Wilde si Styles au petrecut timp impreuna in toamna, cand au filmat Don’t Worry Darling in jurul Los Angeles-ului. Wilde e atat regizor, cat si actrita pentru acest film.

Actiunea filmului este plasata in anii 1950 si o are in prim-plan pe Florence Pugh ca o gospodina care descopera un adevar tulburator in timp ce traieste intr-o comunitate izolata din California. Styles il interpreteaza pe sotul personajului ei.

In recenta coperta a lui Styles pentru numarul din decembrie al revistei Vogue, Wilde a explicat de ce a fost absolut incantata pentru ca starul piesei „Watermelon Sugar” se va alatura filmului ei. „Din punctul meu de vedere, Harry este foarte modern. Are un simt estetic deosebit, e increzator, insa fara sa emane acea masculinitate toxica cu care ne-am obisnuit. Imi place ca cineva in pozitia lui redefineste ce inseamna sa fii un barbat increzator in aceasta societate”, a declarat Wilde.

Foto: Getty Images; Instagram/@harrystyles