Sfatul pretios despre relatii oferit de Harry Styles in timpul unui concert, util in orice situatie

1
De Irina Constantin
5 oct. 2021

In mijlocul unui concert pe care il sustinea in Statele Unite, Harry s-a oprit pentru a raspunde la o intrebare venita din public.

Una dintre fanele sale a afisat un banner pe care scria „Ar trebui sa-i scriu?” (Should I text him?). Desi probabil ca nu se astepta, tanara chiar a primit un raspuns din partea artistului. Harry a fost intrigat de intrebare si a vrut sa tina un mic discurs pe aceasta tema, chiar daca si-a intrerupt putin programul muzical.

„In primul rand, se poarta dragut cu tine?”, a intrebat-o Harry Styles pe fata din public.

Intre doua piese, Harry Styles a citit pancarta si a intrebat-o pe fana daca baiatul despre care vorbeste se poarta frumos cu ea. Apoi, acesta i-a spus ca, dupa parerea lui, daca ar fi realmente bine sa ii scrie sau sa-l sune, nici macar nu ar mai fi nevoie sa isi puna intrebari pe aceasta tema.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de @harrystyles

Harry Styles: „Daca te tot intrebi ce sa faci, daca sunt jocuri la mijloc, atunci e clar ca nu e pentru tine!”

„Daca iti tot pui intrebari, te stresezi, daca ti-e frica sa nu ii scrii prea devreme, prea tarziu, prea mult sau prea des si iti faci tot felul de scenarii complicate, atunci este clar – trash, trash, trash, nu e pentru tine” a fost replica ferma a artistului, inspirata de o scena din filmul The Notebook.

Harry Styles a atras atentia faptului ca, de multe ori, ne facem prea multe scenarii in minte, ne facem griji ca nu cumva sa parem intr-un anumit fel. In fond, daca tu i-ai scris ultima oara, acum e randul lui sa spuna ceva, nu?

Ei, bine, toate acestea sunt „jocuri”, asa cum le numeste artistul, si nu ar trebui sa iti pierzi timpul cu ele. Cauta pe cineva care vrea sa iti scrie, care iti ofera siguranta, care nu te face sa te indoiesti de tine sau sa te intrebi daca esti „prea mult”. Multumim pentru reminder, Harry Styles!

Foto: Instagram/@harrystyles