Jason Sudeikis a vorbit sincer despre despartirea de Olivia Wilde: „Ma straduiesc sa invat ceva din asta”

1
De Maria Constantin
16 iul. 2021

Comediantul american a vorbit pentru prima data despre separarea de fosta lui logodnica.

Jason Sudeikis si Olivia Wilde au fost impreuna timp de noua ani si au doi copii – o fata, Daisy Sudeikis, si un baiat, Otis Sudeikis. Toate semnele pareau sa indice spre casatorie, dar… n-a fost sa fie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mock Diaries (@mockdiaries)

Starul show-ului de televiziune „Saturday Night Live” a vorbit intr-un articol publicat de revista GQ despre subiectul care intereseaza pe toata lumea: despartirea lui, in noiembrie anul trecut, de Olivia Wilde, si despre relatia ei cu cantaretul Harry Styles.

„Peste un an voi intelege mai bine de ce ne-am despartit”, a spus Sudeikis pentru GQ.

O lectie cu multe invataminte

Sudeikis a vorbit si despre rapiditatea cu care Wilde si-a gasit pe altcineva, spunand ca este ceva „din care ai de invatat sau poti gasi o scuza”.

„Iti asumi responsabilitatea, te consideri raspunzator pentru ceea ce faci, dar te si straduiesti sa inveti ceva din asta”, a spus el.

Olivia Wilde si Jason Sudeikis s-au despartit dupa 7 ani de logodna: Copiii sunt acum prioritatea lor

Actorul a precizat ca discursul sau de acceptare de la gala virtuala a Globurilor de Aur, devenit viral, pe care l-a rostit in timp ce purta un hanorac, nu a fost un semn ca avea inima franta, asa cum au presupus multi pe internet, scrie Harper’s Bazaar.

„Nu eram nici foarte bine, nici devastat”, a spus Sudeikis. „Am purtat acel hanorac fiindca n-am vrut sa port un nenorocit de costum Tom Ford. Ador costumele Tom Ford. Dar mi s-a parut aiurea sa-l port atunci”, a explicat el.

Foto: Getty Images.