Fericiti si fara acte: 8 cupluri de vedete care sunt impreuna de multi ani, dar refuza sa se casatoreasca

1
De Cristina Tudor
26 iun. 2022

Pentru multi oameni, ziua nuntii este acel prag care face trecerea catre adevarata viata de cuplu.

Nu inseamna, insa, ca cei care aleg sa nu se casatoreasca niciodata nu au intentii la fel de serioase fata de partenerii lor.

Unele cupluri de vedete ne demonstreaza ca exista casnicii perfect fericite si fara acte. Mai mult, unele staruri considera ca tocmai lipsa acelui document care face totul oficial este secretul unei relatii frumoase pana la adanci batraneti.

Descopera cuplurile de vedete care au decis sa nu se casatoreasca niciodata:

Eva Mendes si Ryan Gosling

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Promiflash (@promiflash)

Mendes si Gosling, care au impreuna doua fiice, formeaza un cuplu din anul 2011, dupa ce s-au intalnit pe platoul de filmare al productiei „The Place Beyond the Pines”. Ei au vorbi deschis despre faptul ca nu vor sa se casatoreasca niciodata. „Iubesc ideea de uniune, este foarte frumos. Dar nu cred ca avem nevoie de o bucata de hartie doar pentru ca asa ne spune societatea”, a declarat Eva intr-un interviu. Ea a mai spus ca i se pare foarte sexy sa fii alaturi de o persoana la 50 sau 60 de ani si sa spui cu mandrie „Este iubitul meu”.

Goldie Hawn si Kurt Russell

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AmoMama (@amomama_usa)

Cei doi actori celebri au o relatie inca din anul 1983. „Pentru oamenii ca noi, certificatul de casatorie nu aduce nimic in plus fata de ceea ce avem deja”, a declarat Russell intr-un interviu din 2020. „Nu este vorba de casatorie. Este vorba despre oameni si relatie, si de dorinta de a ramane impreuna”, a adaugat Goldie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@rosiehw