Andreea Balan: „Nu m-am imaginat niciodata in postura de mama singura”

andreea balan
1
De Cristina Tudor
4 mart. 2020

Andreea Balan a facut prima declaratie despre perioada grea prin care trece. Artista a lansat o noua melodie, dupa despartirea de George Burcea.

Andreea Balan a facut marturisiri emotionante despre perioada grea prin care trece in aceste momente. La jumatate de an de la nunta cu George Burcea, el s-a mutat de acasa.

Frumoasa artista si-a dorit mult o familie, dar a fost dezamagita de barbatul caruia i-a daruit doi copii. Pe data de 4 martie a lansat o piesa noua, „Inima de fier”.

„Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia „Inima de fier”, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit🙏❤️🎼🌈”, a scris artista pe pagina personala de Facebook.

Andreea Balan, despre despartirea de George Burcea

Andreea Balan a vorbit despre piesa pe care tocmai a lansat-o si despre mesajul ei. Printre altele, a mentionat si ca nu si-a imaginat vreodata ca isi va creste singura cele doua fiice.

„Eu am trait intr-un an cat altii in 10. Nasterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scena, nunta, concerte si apoi separarea. Este foarte greu sa existe acest rollercoaster emotional si nu e usor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodata in postura de mama singura si nu mi-am dorit acest lucru”, a spus Andreea Balan, pentru Elle.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Instagram – @andreeabalanofficial