Cele mai bune filme cu Margot Robbie

1
De Cristina Tudor
2 feb. 2021

Australianca nominalizata la Oscar si-a inceput cariera la varsta de zece ani, jucand in Neighbours, cu ceva timp inainte de a aparea pe ecranele Americii cu miniseria Pan AM.

Si de aici podul s-a cladit imediat si am putut sa o vedem pe Margot Robbie alaturi de Leonardo DiCaprio in filmul lui Martin Scorsese, „The Wolf of Wall Street”. In anii ce au urmat Margot Robbie a demonstrat ca este o actrita foarte talentata, mult mai talentata decat frumusetea incredibila pe care o afiseaza, foarte versatila in abordarea rolurilor, cu o cariera in plina ascensiune. Este o chestiune de timp pana ce o vom vedea pe lista principala a celor mai buni actori de la Hollywood.

Dar sa vedem care sunt cele mai bune filme in care a jucat Margot Robbie:

Suite Francaise (2015)

Desi imparte casuta distributiei cu unii dintre cei mai talentati actori, printre care Michelle Williams si legendara Kristin Scott Thomas, Margot Robbie face un rol de exceptie in drama romantica „Suite Francaise”. Bazat pe romanul din 2004, cu acelasi nume, actiunea urmareste povestea de dragoste ce se aprinde intre o taranca frantuzoaica si un soldat german in timpul ocupatiei naziste asupra Frantei. Desi nu a avut parte de lansarea teatrala anticipata de cineasti, a fost un film destul de bine primit, cu un rol secundar foarte puternic si bine jucat de Robbie. Nu este filmul pentru care o vei tine neaparat minte, dar daca vrei sa vezi cum a crescut in cariera actoriceasca, este un film bun cu care sa incepi.

Dreamland (2019)

Dreamland e un titlul de care probabil nu ai auzit inca pentru ca abia si-a terminat periplul pe la festivalurile de film, insa primele recenzii demonstreaza ca este inca un rol dramatic, puternic pentru Margot Robbie. Unii au spus ca are un aer ce seamana cu cel din Bonnie & Clyde, personajul lui Robbie fiind alaturi de gasca unor talhari. Dar ce e sigur, majoritatea spun ca trebuie vazut.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.