Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit – pentru a doua oara dupa aproape 20 de ani

1
De Teodora Tirca
11 apr. 2022

Cei doi si-au reaprins dragostea anul trecut, dupa ce si-au anulat logodna in 2004.

Ben Affleck si Jennifer Lopez sunt pregatiti sa se casatoreasca!

Perechea – care si-a reaprins dragostea anul trecut – este logodita, confirma un reprezentant al lui Lopez pentru People. Lopez a impartasit vestea in newsletter-ul ei, On the JLo, la cateva zile dupa ce a fost fotografiata purtand ceea ce parea a fi un inel de logodna la inceputul acestei saptamani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Ea a dezvaluit vestea intr-un e-mail de vineri seara catre cercul ei interior. Mesajul pentru fani a inclus un clip in care Lopez admira o piatra uriasa verde pe o banda de argint pe degetul ei inelar, a carei imagine a fost distribuita si de sora ei Lynda pe retelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Artista a mai mentionat ca i-a placut la nebunie inelul, pentru ca verdele este culoarea ei preferata. „Mi-am dat seama ca sunt multe momente in viata mea in care s-au intamplat lucruri uimitoare cand eram imbracata in verde”, a spus ea. „Poate va amintiti o anumita rochie verde”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Lopez a tachinat „anuntul major” cu un videoclip pe Twitter in aceeasi noapte. „Deci am o poveste foarte interesanta si speciala de impartasit…”, le-a spus Lopez urmaritorilor ei. Ea a adaugat, de asemenea, un emoji cu inel cu diamant.

Cel mai recent, Affleck si-a aratat sprijinul pentru viitoarea sa sotie, incurajand-o alaturi de fiul sau Samuel si fiica ei Emme, in timp ce Lopez a acceptat premiul Icon la iHeartRadio Music Awards in martie.

Lopez a spus recent pentru People ce face legatura lor diferita acum fata de acum 18 ani, spunand: „Acum suntem mai maturi, suntem mai destepti, avem mai multa experienta, suntem in alta etapa a vietii noastre, avem copii acum, si trebuie sa fim foarte constienti de aceste lucruri.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Actrita din Marry Me, in varsta de 52 de ani, ii imparte pe gemenii de 14 ani Emme si Max cu fostul sot Marc Anthony, iar Affleck, in varsta de 49 de ani, are trei copii cu fosta sotie Jennifer Garner: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani si Samuel, 10.

„Este un dar minunat ca acest lucru s-a intamplat in acest moment al vietii noastre in care ne putem aprecia si sarbatori cu adevarat unii pe altii si ne respectam”, a spus Lopez pentru People. „Intotdeauna am facut-o, dar avem si mai multa apreciere pentru ca stim ca viata ne poate duce in directii diferite.”

Ea a adaugat: „Suntem in ochii publicului de suficient de mult timp pentru a sti cine suntem ca oameni si ce conteaza cu adevarat si ce nu conteaza. Avem copii si ne respectam unul pe celalalt… Ne traim viata intr-un mod in care putem fi mandri si copiii nostri pot fi mandri de noi. Avem doar iubire si respect pentru toti oamenii din viata noastra si asta este foarte important pentru noi. Stim care este adevarul si pentru noi e sacru”, a mai spus vedeta.

La randul sau, Ben Affleck a spus recent ca se simte norocos ca a primit o a doua sansa in dragoste.

Foto: depositphotos.com