Avril Lavigne s-a logodit: inelul ei cu diamant in forma de inima e superb

1
De Maria Constantin
13 apr. 2022

Cantareata canadiana a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, rapperul Mod Sun.

Avril Lavigne (37 de ani) s-a logodit cu artistul american Mod Sun (35 de ani), al carui nume real este Derek Ryan Smith.

Printesa pop-punk, cum o numeste Style Caster, a dat vestea pe pagina sa de Instagram: „Oui! Je t’aime pour toujours 🤍💍🥂Dimanche. 27. Mars. 2022” („Da! Te iubesc pentru totdeauna. Duminica. 27. Martie. 2022”), a scris ea.

Mod Sun i-a daruit iubitei sale un inel de logodna special, cu un diamant in forma de inima. Piesa a fost realizata de bijutierul XIV Karats din Beverly Hills, scrie publicatia mentionata, si are doua inscriptii: „Hi, Icon”, primele cuvinte pe care Smith i le-a adresat artistei cand a cunoscut-o, si numele lor gravate pe interior.

Ce asteapta Avril Lavigne de la iubitul ei

Cu un design unic, inelul are o valoare sentimentala deosebita pentru cei doi. „Am stiut de la bun inceput ca imi doream un diamant in forma de inima fiindca in ziua in care ne-am intalnit purtam inele cu aceeasi forma, de inima. De atunci le-am purtat in fiecare zi, asa ca a fost foarte potrivit un inel de logodna in forma de inima. Imi place foarte mult”, a declarat Avril Lavigne.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jesse (@jesselh44)

Motivul pentru care inelul de logodna al Printesei Diana a creat reale controverse

Vedeta a dezvaluit pentru People cum se asteapta sa fie viata cu logodnicul ei: „Abia astept sa ne distram, sa cream, sa lucram impreuna, sa calatorim impreuna, sa ne dezvoltam impreuna. E bine sa ai pe cineva care te ajuta sa celebrezi vremurile bune, sa te sprijine in clipele grele si sa-ti fie aproape in toate momentele acestea.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mod Sun (@modsun)

Lavigne si Smith au anuntat pe 7 aprilie, pe conturile lor de Instagram, ca s-au logodit pe 27 martie, insa artista a fost observata pe 5 aprilie purtand inelul de logodna in studioul de inregistrari. Ea nu l-a purtat, insa, si la ceremonia premiilor Grammy, unde a prezentat premiul pentru cel mai bun duo/grup muzical, noteaza Style Caster.

Cum a inceput povestea de dragoste

Avril Lavigne si Derek Ryan Smith s-au intalnit prima data cand el a convins-o sa colaboreze la albumul lui. In ianuarie 2021 ei au lansat single-ul „Flames”.

Presa a speculat ca vedetele erau impreuna cand au participat la gala premiilor Grammy din februarie anul trecut, dar relatia lor a devenit oficiala in septembrie 2021, la data galei VMA de la New York. De atunci, Smith a contribuit la cel mai recent album al cantaretei, „Love Sux”, lansat in luna februarie anul acesta.

Foto: Instagram/@modsun