Cum iti dai seama ca urmeaza sa te ceara de sotie, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
17 apr. 2020

Cand te va cere de sotie, va fi unul dintre cele mai romantice momente din viata ta, pe care cu siguranta nu il vei uita niciodata. Dar oare cand se va intampla?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Personalitatea Berbecului este definita prin aventura si concurenta, asa ca va bate apropouri atat fata de tine, cat si fata de ceilalti cu privire la ce urmeaza sa faca.

A planificat acesta o escapada romantica sau a cumparat bilete intr-un loc la care nici nu visai? Acestea sunt semnele evidente ca intentioneaza sa te ceara de sotie!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iubitul tau din zodia Taur este o persoana de incredere, asadar propunerea lui va cuprinde elementele esentiale, supriza si romantism.

Planificarea lui ar putea consta in munca pana la ore tarzii, in cumparaturi online pe care se fereste sa ti le arate si alte astfel de comportamente secrete.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Partenerul tau din zodia Gemeni este destul de indecis si tot ce face el este confuz.

Asasar, atunci cand s-a hotarat sa te ceara de sotie, nu va exista niciun indiciu care sa-l dea de gol, pentru ca el transmite intotdeauna numai semnale mixte.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Partenerul tau din zodia Rac este sentimental si visator de obicei, dar daca intentioneaza sa te ceara de sotie, toate aceste stari de vor intensifica.

Il vei vedea mai pierdut in ganduri decat de obicei, pentru ca se gandeste la inele, la locul in care iti va face propunerea si isi va imagina posibilele tale reactii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.