Lily Collins, devastata dupa ce inelul de logodna si verigheta i-au fost furate dintr-un hotel de lux

1
De Georgiana Dorobantu
12 mai 2023

Lily Collins se simte „devastata” dupa ce inelul de logodna si verigheta i-au fost furate la spa, intr-un hotel de lux din Los Angeles.

Actrita din „Emily in Paris”, in varsta de 34 de ani, se bucura de o zi relaxanta la spa, in West Hollywood, cand si-a lasat inelele si alte bunuri intr-o zona de depozitare a hotelului.

Dar la intoarcere, a fost socata sa descopere ca obiectele disparusera. Potrivit TMZ, citat de Mail Online, nu existau semne de intrare prin efractie acolo unde actrita isi lasase obiectele.

Lily Collins a dezvaluit ca a trecut printr-o relatie toxica: „Imi spunea ‘Micuta Lily’ si folosea cuvinte oribile”

Politia din Los Angeles investigheaza furtul, care a fost catalogat ca fiind „furtul unor obiecte cu valoare de peste 10.000 de dolari”, dar inca nu au fost facute arestari.

Foto: Instagram/Lily Collins

Furtul a venit ca o lovitura pentru Lily, care a declarat in trecuta ca inelul sau de logodna este „exact asa cum si-a dorit”.

Starul din „Emily in Paris” s-a logodit cu regizorul Charlie McDowell in septembrie 2020. Ei s-au casatorit anul urmator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

„Este un diamant cu taietura in stil trandafir. Charlie a creat design-ul impreuna cu Irene [creatoarea de bijuterii Irene Neuwirth]”, a spus Lily in emisiunea Live with Kelly and Ryan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Bijutierul Bonnie Dudeney a analizat inelul de logodna pentru publicatia Hello, spunand: „Este un diamant foarte frumos cu taietura trandafir si presupun ca are o greutate cuprinsa intre doua si trei carate. Acest stil de diamant pare intotdeauna mai mare pentru ca este taiat mai aplatizat decat diamantele traditionale sau moderne. Are o culoare superba de roz deschis si este exceptional de rar”.

Lily Collins, nevoita sa mearga la podolog in fiecare saptamana din cauza pantofilor cu toc pe care ii purta in „Emily in Paris“

„Desi este dificil de estimat valoarea lui, in mod sigur are un pret de vanzare de peste 65.000 de lire”, a continuat bijutierul pentru publicatia citata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

La inceputul acestui an, Lily a spus ca „i-ar placea sa puna bazele unei familii” cu Charlie.

„Bineinteles, mi-ar placea sa am o familie. Deci este planul personal, munca, este amestecul celor doua. Intotdeauna trebuie sa jonglezi, dar vreau sa fie asa – vreau sa pot face tot ceea ce imi aduce bucurie. Secretul este sa descoperi ce este important pentru tine”, a declarat actrita intr-un interviu pentru Harper’s Bazaar.

Lily si Charlie s-au cunoscut in timp au lucrat impreuna pe platourile filmului „Gilded Rage”, in anul 2019. Cuplul si-a facut prima aparitie publica in anul 2020 si s-au logodit in timpul unei vacante in New Mexico, in luna spetembrie a aceluiasi an.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

S-au casatorit in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in Dunton Hot Springs, Colorado, in septembrie 2021.

Inainte de a o cunoaste pe Lily, Charlie a avut o relatie de lunga durata cu actrita Rooney Mara. El a mai fost asociat cu actrile Emilia Clarke si Hilary Duff.

La randul sau, Lily Collins, care este fiica muzicianului britanic Phil Collins, a avut relatii cu staruri de la Hollywood, printre care Zac Efron, Chris Evans sau Taylor Lautner.

Foto: Instagram/Lily Collins