Lily Collins, nevoita sa mearga la podolog in fiecare saptamana din cauza pantofilor cu toc pe care ii purta in „Emily in Paris“

1
De Maria Constantin
25 mart. 2022

Vedeta a povestit ca pantofii cu toc inalt pe care ii purta la filmari i-au afectat picioarele.

Emily, personajul jucat de Lily Collins, si-a castigat popularitatea si prin eleganta sa, insa succesul a avut un pret, scrie People.

Actrita in varsta de 33 de ani a dezvaluit in editia de marti a emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” ca a fost nevoita sa sacrifice confortul pentru stil la filmarile pentru serialul Netflix care va fi prelungit cu al treilea si al patrulea sezon.

Emily in balerini

Cand Fallon (47 de ani) i-a spus vedetei ca „lumea face petitii online ca sa o aiba pe Emily in diferite orase”, Collins i-a raspuns: „Vreau sa spun ca, sincer, as merge in toata lumea daca as putea.”

„Dar adevarul e ca vreau doar sa merg pe strazi unde sa port pantofi cu talpa joasa, fiindca sa port tocuri… nu-ti dai seama cat de dureros a fost cat am stat la Paris. Am mers in fiecare saptamana la un podolog ca sa-mi refaca picioarele, fiindca purtam tot timpul tocuri”, a continuat ea.

„Si pentru ca acolo e peste tot piatra cubica”, i-a spus Fallon. „Peste tot! Si am avut nevoie de branturi pentru fiecare pereche de pantofi. Nu glumesc. M-am simtit batrana”, a completat Collins.

Serialul „Emily in Paris“ a fost reinnoit cu sezoanele 3&4: Tot ce se stie despre ce va urma

Cand Fallon a spus in gluma ca Lily ar trebui sa le sugereze producatorilor sa faca un sezon numai in sneakersi, ea a raspuns amuzata: „Da, Emily in balerini! De ce nu?”.

Ce vrea un actor de la regizorul sau

Inainte de a vorbi despre „Emily in Paris”, Fallon a felicitat-o pe Collins pentru ca s-a casatorit cu regizorul Charlie McDowell care regizeaza filmul „Windfall”, in care joaca si ea.

Vorbind despre acest proiect in emisiunea „Morning Tuesday” de la CBS, actrita a marturisit ca uneori uita ca sotul ei era regizorul. „Ciudat, erau momente cand uitam ca eram impreuna, din cauza modului in care el regiza, este un regizor foarte comunicativ si cooperant care se intereseaza cum se simte actorul (…), cineva cu care te simti foarte sigur intr-un mediu in care esti cel mai vulnerabil”, a explicat ea.

„Asta iti doresti de la un partener de viata si ceea ce vrei ca actor de la regizorul tau”, a adaugat Collins.

Foto: PR.