Serialul „Emily in Paris“ a fost reinnoit cu sezoanele 3&4: Tot ce se stie despre ce va urma

1
De Maria Constantin
12 ian. 2022

Dupa ce a lansat sezonul doi, Netflix a confirmat ca serialul va avea inca doua sezoane.

Mult asteptatul sezon doi din „Emily in Paris” a fost lansat in perioada sarbatorilor. In cele zece episoade, Emily, personajul interpretat de Lily Collins, continua sa se bucure de viata in Orasul Luminilor si ajunge chiar sa invete franceza, ceea ce ii deschide usile spre inalta societate si astfel il cunoaste pe bancherul britanic Alfie.

Sezonul se incheie cu o mare necunoscuta: va ramane Emily in Paris? In scena finala, ea trebuie sa aleaga intre visul de a obtine promovarea la sediul din Chicago al companiei Savoir si un loc in echipa noii agentii de la Paris, deshisa de Sylvie. Nimeni nu stie ce va face Emily, pentru ca serialul se incheie inainte ca ea sa ia o decizie.

In mod sigur, raspunsul va veni in sezonul trei, pe care Netflix a confirmat ca il va realiza. Harper’s Bazaar dezvaluie tot ce se stie in prezent despre continuarea serialului.

Va exista si sezonul patru

Atat Netflix, cat si Lily Collins, au dat vesti pe aceasta tema in postarile de pe retelele de socializare. Actrita a postat cateva selfie-uri in care aparea purtand cateva tinute cu imprimeuri inspirate de serial. Ea a dezvaluit ca va fi lansat si al patrulea sezon.

„M-am trezit devreme ca sa va dau cateva vesti foarte interesante… @emilyinparis revine cu sezonul 3… si asteptati si sezonul 4!!!! Nu pot sa va zic daca Emily ar aprecia sau ar detesta tinuta pentru acest anunt, dar si ea tipa de bucurie”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

„Toata dragostea voua, va multumesc foarte mult pentru acest sprijin incredibil. Serios, abia astept. Merci Beaucoup!!…”, a incheiat ea cu o expresie din limba franceza.

Decizia pe care o va lua Emily ii va intrista pe unii

Collins a declarat pentru People ca nici ea nu stie ce va alege personajul sau. „As asprecia sansa de a face un sezon 3. Nici eu nu cunosc decizia ei. Voi continua sa intreb. Dar orice alegere va fi, va fi una incarcata cu drama, multa distractie si dragoste”, a spus vedeta.

5 teorii despre sezonul al treilea din Emily in Paris: Ce se va intampla in continuare?

Showrunner-ul serialului, Darren Star, nu a dat niciun indiciu despre ce va urma: „Am o idee foarte clara (despre decizia lui Emily, n.r.) si cred ca nu exista alegerea perfecta”, a spus el pentru ELLE. „Nu exista o alegere care sa-i multumeasca pe toti. Si cred ca Emily (…) va lua o decizie care ii va nemultumi pe unii. Si va avea de-a face cu asta in sezonul urmator.”

E posibil ca Emily sa plece la Londra

Conform Variety, sezonul 3 va fi filmat in timpul verii la Paris, dar nu sunt excluse si alte destinatii, precum Londra. Ar fi logic ca Emily sa viziteze Londra daca va alege sa aiba o relatie la distanta cu Alfie. Apropo de Alfie…

Lucien Laviscount se intoarce

Intrebat despre sezonul 3, actorul a declarat pentru Harper’s Bazaar ca ar fi fericit sa revina, cata vreme personajul lui va fi util pentru povestea serialului. „Cine stie ce va fi in sezonul 3? Am avut cel mai bun an din viata mea lucrand la serial si cu acesti oameni. Asa ca, daca ma intorc, ma intorc, cat timp e util pentru scenariu si pentru povestea lui Emily si fac o treaba o buna, asta conteaza”, a spus Laviscount.

Emily ar putea refolosi cateva tinute

Moda este unul dintre cele mai dezbatute aspecte din „Emily in Paris”. In aceasta privinta, designerul de costume Marylin Fitoussi are deja cateva idei despre schimbarile care vor fi facute in al treilea sezon. Ea a declarat pentru ELLE ca i-ar placea sa readuca in serial cateva tinute emblematice din primul sezon, in special look-urile lui Emily din acele prime episoade.

„Visul meu pentru sezonul 3 ar fi sa reciclez costumele din sezonul 1”, a dezvaluit ea. „Nu stiu daca vom putea face asta, dar visez sa aduc unele dintre cele mai emblematice tinute ale lui Lily in atelier si sa vedem ce putem face”, a adaugat designerul.

Foto: Instagram/@lilyjcollins