Lily Collins a dezvaluit ca a trecut printr-o relatie toxica: „Imi spunea ‘Micuta Lily’ si folosea cuvinte oribile”

1
De Georgiana Dorobantu
10 feb. 2023

Actrita Lily Collins a vorbit pentru prima data despre o relatie toxica prin care a trecut.

„Pentru mine, relatia toxica prin care am trecut insemna abuz verbal si emotional si ma facea sa ma simt fara valoare”, a spus actrita in varsta de 33 de ani in podcastul „We Can Do Hard Things”.

„Imi spunea ‘Micuta Lily’ si folosea cuvinte oribile despre mine si in privinta hainelor pe care le purtam”, a continuat ea, potrivit Page Six.

„Am devenit foarte tacuta si tacerea mi se parea confortabila”

Starul din „Emily in Paris” sustine ca prin comportamentul lui toxic, fostul partener o reducea la tacere si ii alimenta sentimente de panica si anxietate.

Relatia dintre Lily Collins si sotul ei e mai romantica decat tot ce se poate vedea in „Emily in Paris“

„Erau cuvinte ingrozitoare si cuvinte care ma injoseau. Am devenit foarte tacuta si tacerea mi se parea confortabila. Simteam ca trebuie sa ma fac cat mai mica astfel incat sa ma simt in siguranta”, a declarat Emily.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Collins (@lilyjcollins)

Collins a mai spus ca desi in prezent are o relatie sanatoasa cu sotul sau, Charlie McDowell, unele lucruri inca ii declanseaza teama din trecut.

„Situatia este foarte diferita acum fata de cum era in urma cu zece ani. Dar panica se mai declanseaza uneori. Chiar daca sunt in cea mai sanatoasa relatie, poate fi un moment din timpul zilei care face ca trecutul sa revina”, a continuat ea.

Produsul natural pe care Lily Collins il foloseste in fiecare dimineata pentru intarirea imunitatii

„Este ca o milisecunda, sau mai scurt de o milisecunda, in care ai un nod in stomac, inima incepe sa bata cu putere si dintr-o data te intorci la acel moment cand ti-a spus acel lucru in urma cu zece ani. Dar nu te mai afli in acea situatie acum si este doar ceva ce declanseaza asta, ceea ce este extrem de greu. Este ingrozitor”, a marturisit actrita.

Ea a facut referire la un aspect al evolutiei pe care l-a invatat de la terapeutul sau.

„Cand prada se simte amenintata, se face cat mai mica cu putinta, posibil prin faptul ca nu mai mananca si incercand sa para cat mai putin apetinsata si astfel se simte mai in siguranta”, a spus Lily, care in trecut s-a confruntat cu o tulburare de alimentatie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Collins (@lilyjcollins)

„In prezent il am in viata mea pe sotul meu minunat, care ma sustine. Comunicam mult si vorbim despre atat de multe lucruri”, a adaugat ea.

Actrita din „Emily in Paris” nu a dezvaluit numele fostului iubit cu care a avut o relatie toxica.

Lily Collins si Charlie McDowell, in varsta de 39 de ani, s-au casatorit in septembrie 2021, la aproape un an dupa ce s-au logodit.

Lily Collins, nevoita sa mearga la podolog in fiecare saptamana din cauza pantofilor cu toc pe care ii purta in „Emily in Paris“

„Ce a inceput ca un basm, este acum realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi fi niciodata capabila sa descriu corect cat de minunat a fost acest weekend, dar ‘magic’ este un cuvant bun”, a scris actrita pe Instagram dupa nunta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Collins (@lilyjcollins)

Charlie, care este regizor, este fiul actorilor Malcolm McDowell si Mary Steenburgen. La randul sau, actrita este fiica muzicianului britanic Phil Collins si a actritei Jill Tavelman.

Desi Lily nu a dezvaluit identitatea iubitului toxic, ea a avut relatii in trecut cu barbati faimosi, printre care Taylor Lautner, Zac Efron, Chris Evans si Nick Jonas.

Foto: depositphotos.com