Singurul gen de barbat pe care trebuie sa incetezi sa-l mai cauti

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 iun. 2024

Elizabeth Stone, love coach, explica intr-un articol care este tipul de partener care te va face intotdeauna sa suferi.

Experta in relatii spune ca nu trebuie sa fugi dupa acest gen de barbat, pentru ca nu vei avea un parteneriat fericit alaturi de el atunci cand tu esti cea care il „vaneaza”.

Totusi, daca adopti o atitudine relaxata si il faci pe el sa te curteze, lucrurile se schimba definitiv. Dinamica dintre voi va fi inversata si aveti sansa de a fi un cuplu.

Explicatia este cat se poate de interesanta.

De ce sa nu fugi dupa acest gen de barbat

Este vorba despre tipul de barbat „hot-and-cold” sau indisponibil.

Acest gen este unul aparte si tot mai des intalnit in lumea datingului. Atitudinea lui este aparent indecisa. Pare ca vrea sa fiti impreuna pe viata, dar apoi nu raspunde la mesaje cu zilele.

Poate este un tip ocupat. Poate este genul care uita. Poate ca ii place sa se lase greu. Traume emotionale, teama de abandon, frica de a se implica. Scenariile pentru care ar putea sa faca pe indisponibilul sunt numeroase si nu e cazul sa intri in panica. Daca iti place de el, elibereaza-l. Daca te place cu adevarat, va reveni singur.

Daca vrei sa ai vreo sansa sa fii cu el, trebuie sa inveti cum sa-l faci sa te urmareasca pe tine. Energia masculina ofera, iar energia feminina primeste – asadar, atunci cand il urmaresti, el nu este capabil sa-ti ofere atentia, timpul si afectiunea lui.

Pentru a se indragosti, barbatii trebuie sa se gandeasca la tine si sa decida daca vor sa fii in viata lor. Barbatii se indragostesc atunci cand ofera. Barbatii tind sa-si ofere ceea ce vor, iar acest lucru se aplica si in relatiile lor cu femeile. Atunci cand chiar te vrea, nu e nevoie sa faci eforturi supraomenesti pentru a-l convinge sa se vada cu tine.

Inceteaza sa-l mai cauti daca vrei sa fie al tau

Elizabeth Stone detaliaza, pe YourTango: „nu trebuie sa renunti complet la el, dar din moment ce a fost nepoliticos in trecut prin faptul ca nu ti-a raspuns deloc, poti invata sa te detasezi si sa lasi mingea in terenul lui. Lasa-l sa faca toate miscarile spre tine daca vrei ceva mai mult decat un flirt ocazional prin SMS. Asta inseamna sa-l lasi pe el sa initieze conversatiile, intalnirile si contactele. Daca vrea sa vorbeasca cu tine, o va face. Daca nu, pierderea unui barbat indiponibil nu este o mare pierdere, de fapt.”

Asadar, renunta la tendinta de control si lasa lucrurile sa vina de sine. Multi barbati devin indisponibili cand dispare misterul unei femei si cand aceasta este prea prezenta in viata lor.

In plus, de ce sa fugi tu dupa un barbat, cand poti sa te bucuri de viata, sa te dezvolti, sa inveti lucruri noi si sa te distrezi? Ceea ce iti este menit va veni la tine la timpul potrivit!

Foto: Freepik.com