7 scuze ale barbatilor care trebuie sa fie un mare semnal de alarma pentru tine

1
De Cristina Tudor
8 apr. 2024

Incurcate sunt caile inimii, cu totii stim asta… mai ales atunci cand celalalt nu spune, de fapt, ceea ce gandeste.

Relatiile devin de-a dreptul complicate atunci cand unul dintre parteneri apeleaza la manipulare, mintit sau ascunzisuri. Sigur, acest lucru este valabil in cazul ambelor sexe, dar acum vorbim despre cum isi poate da seama o femeie ca barbatul pe care il place sau il iubeste nu are planuri prea ambitioase cu ea.

Iubirea este complicata, fara doar si poate! Chiar daca unele persoane ajung sa traiasca superbe povesti de iubire alaturi de sufletele lor pereche, altele ar putea experimenta, mai degraba, frustrarea, disperarea si incertitudinea alaturi de partenerii lor.

Unii barbati, pur si simplu, nu doresc sa fie responsabili sau sa isi asume lucruri serioase si tocmai de aceea folosesc diferite tehnici pentru a o „vraji” pe femeia din viata lor. Gasesti in randurile de mai jos explicate cele sapte replici faimoase ale barbatilor care sunt doar niste scuze si care ar trebui sa traga un semnal de alarma pentru tine. Daca ai auzit deja aceste vorbe, fugi cat te tin picioarele!

1. „Important este sa nu te indragostesti de mine!”

Poate parea greu de crezut, dar creierul uman este conceput in asa fel incat sa ignore acel „nu” din propozitii. Atunci cand unei femei i se spune sa nu se indragosteasca de un barbat, este foarte posibil ca ea sa faca exact opusul, pentru ca, pur si simplu, ignora esenta discutiei.

Insa problema este, de fapt, ca barbatii folosesc o astfel de replica atunci cand se pregatesc sa „agate” o noua femeie. Insa nu este vorba despre o partenera alaturi de care vor sa isi petreaca tot restul vietii, ci, mai degraba, una alaturi de care si-ar dori o noapte pasionala.

2. „Mi-e teama ca nu se va termina bine…”

Traieste cu impresia ca va ruina orice relatie romantica in care se va implica? Ei bine, chiar daca nu isi da seama de asta, un barbat care gandeste astfel are nevoie de ajutorul unui psiholog. El ar putea avea probleme serioase cu increderea in sine, dar si in alti oameni, iar asta i-ar putea afecta intreg parcursul existentei, ci nu doar viata amoroasa. Sugereaza-i sa vada un specialist si nu-ti pierde timpul cu el cat inca gandeste asa! Citeste continuarea pe divahair.ro.

Foto: Freepik.com