Relatia dintre Lily Collins si sotul ei e mai romantica decat tot ce se poate vedea in „Emily in Paris“

1
De Maria Constantin
26 dec. 2021

Dupa nunta actritei, fanii si-au dorit sa afle mai multe despre sotul ei, Charlie McDowell. Primul lucru pe care ar trebui sa-l stie este ca povestea lor de iubire este o versiune mai romantica decat ceea ce vedem in serialul Netflix.

Collins s-a logodit cu scenaristul si regizorul McDowell in septembrie 2020. Ea a confirmat vestea intr-o imagine postata pe Instagram in care isi arata inelul pe care logodnicul sau i l-a daruit in timpul unei calatorii in Santa Fe, New Mexico.

„Te-am asteptat toata viata si abia astept sa ne petrecem viata impreuna…”, a scris ea langa o fotografie in care apare sarutandu-si logodnicul.

S-au casatorit la un dupa ce s-au logodit

Collins si McDowell s-au casatorit pe 4 septembrie 2021, in Dunton Hot Springs, Colorado. „Niciodata n-am vrut sa fiu a cuiva mai mult decat a ta, iar acum voi fi sotia ta. Pe 4 septembrie 2021, am devenit oficial unul al altuia pentru totdeauna. Te iubesc @charliemcdowell…”, a scris actrita pe Instagram in ziua nuntii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

„M-am casatorit cu cea mai generoasa, profunda si frumoasa persoana pe care am cunoscut-o vreodata. Te iubesc @lilyjcollins”, i-a raspuns regizorul intr-o postare pe aceeasi retea de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Lily Collins si Charlie McDowell s-au cunoscut in 2019, pe platoul filmului „Gilded Rage”, regizat de Charlie McDowell.

Anterior, despre McDowell s-a mai scris ca a avut relatii cu actrite cunoscute, precum Rooney Mara si Emilia Clarke, scrie Style Caster.

„Am stiut ca vreau sa fiu sotia lui intr-o zi”

Intr-un interviu acordat in octombrie 2020 pentru „Live With Kelly & Ryan”, Collins a spus ca a avut o atractie instantanee pentru McDowell. „Am stiut din momentul in care l-am intalnit ca vreau sa fiu sotia lui intr-o zi, asa ca e doar o chestiune de timp, serios”, a marturisit vedeta.

Lily Collins promite ca sezonul 2 din „Emily in Paris“ te va lua prin surprindere

Dupa „Gilded Rag”, Collins si McDowell au lucrat impreuna si la urmatorul lui film, „Windfall”. Actrita a declarat anul acesta pentru Vogue Australia ca se astepta ca filmul sa fie mai dificil fiindca ei erau impreuna, dar, de fapt, a fost exact invers. „Am crezut ca va fi mai greu, trebuie s-o spun. Am crezut ca va fi mai stresant sa lucrez cu el, dar, sincer, a fost mai uimitor si mai eliberator”, a spus ea.

„Totul e atat de romantic”

In august 2019, Collins si McDowell au postat pe Instagram o fotografie cu ei doi in Paris. In interviul pentru „Live With Kelly and Ryan”, vedeta a confirmat ca McDowell a vizitat-o des cand a lucrat in capitala Frantei: „Asta-mi lipseste cel mai mult. Ideea de a fi in Paris, sa luam un scuter, sa mergem la muzee, sa mancam si chiar sa luam Eurostarul la Londra si Bruges… totul e atat de romantic”, a marturisit ea.

Intr-un interviu publicat de Nylon anul acesta, Lily Collins a povestit cum decurge mariajul sau cu McDowell. „E atat de bine sa pot spune in sfarsit ca sunt o sotie, dar uneori ma face sa ma simt foarte batrana”, a spus ea.

Cum deocamdata nu au copii, toata afectiunea lui Collins si McDowell se indreapta spre cainele lor, Redford, care are peste 70.000 de admiratori pe Instagram. Anul acesta, de Ziua Recunostintei, actrita a postat un instantaneu foarte apreciat in care apare alaturi de sotul si de cainele ei.

Foto: PR.