Lily Collins promite ca sezonul 2 din „Emily in Paris“ te va lua prin surprindere

1
De Maria Constantin
8 nov. 2021

Noul sezon al serialului va fi lansat de Netflix pe 22 decembrie.

„Emily in Paris” va reveni in decembrie cu un nou sezon care se va concentra mai mult pe diversitate si incluziune, anunta protagonista Lily Collins. Intr-un interviu publicat in editia din decembrie a revistei ELLE UK, actrita a explicat cum a ajutat-o reactia publicului dupa primul sezon sa-si modeleze prestatia din urmatoarele episoade.

„Pentru mine, ca Emily, dar si ca producatoare a serialului, dupa sezonul intai, cand am auzit parerile, ingrijorarile, intrebarile, like-urile, dislike-urile si sentimentele oamenilor, erau niste lucruri care vorbeau despre vremurile pe care le traim si despre ce este drept, moral si corect si ce ar trebui facut. Si asta a fost ceva de care m-am simtit pasionata. Producatorii au simtit cu totii acelasi lucru”, a declarat vedeta in varsta de 32 de ani.

Succesul impartit intre aprecieri si critici

Primul sezon al serialului creat de Darren Star a avut premiera in octombrie 2020, la cateva luni dupa izbucnirea pandemiei de COVID-19, si prezinta povestea unei tinere din Chicago, Emily Cooper (Collins), care primeste sansa de a locui timp de un an in Paris pentru a aduce o influenta americana pe retelele de socializare ale unei firme franceze de marketing.

Desi abordarea romantica si prezentarea pozitiva a modei franceze au contribuit major la succesul serialului, producatia a starnit si dezbateri despre cliseele cu care sunt prezentati Parisul si locuitorii sai, noteaza People.

„Chiar mi-am dorit sa ne concentram in multe feluri pe diversitatea si incluziunea din fata si din spatele camerei”, a explicat Collins in interviul mentionat. „Am angajat oameni noi care sa apara in fata camerei, am dat si noi linii unor personaje diverse, ceea ce era foarte important”, a adaugat ea.

Ce vom vedea in sezonul 2

Actrita care s-a casatorit cu regizorul Charlie McDowell la inceputul lunii septembrie nu a oferit alte detalii despre actiunea serialului, insa un teaser recent al sezonului 2 ofera cateva indicii despre ce vom vedea in continuare. In acel clip, Emily si prietenele ei parasesc Parisul si se duc pe Coasta de Azur. „Nu, voi posta mai tarziu. Sunt in vacanta”, spune Emily, in timp ce isi inchide telefonul.

Lily Collins a vorbit si despre modul in care s-au desfasurat filmarile la primul sezon, in plina pandemie. „Orasul era foarte gol cand am fost acolo prima data. Nu era niciun american pe acolo, fiindca nu le era permis. Asa ca s-a simtit si mai ciudat, fiindca auzeai numai franceza – ceea ce a fost si dragut”, a povestit ea.

O alta latura a Parisului

Izolarea i-a permis actritei sa simta ca apartine acestui oras. „Cu siguranta am ajuns sa-l stiu mai bine, pentru ca atunci nu foloseam transportul in comun din cauza regulilor de filmare. Asa ca mergeam mult pe jos. Charlie se descurca grozav cu orientarea si explorarea si aveam locuri marcate prin tot Parisul ca sa le vizitam, chiar inainte de serial. Asa ca mergeam si exploram tot timpul”, a povestit ea.

5 lucruri despre sezonul 2 din serialul Emily in Paris, care se va lansa curand

„Si, stiti, toata echipa noastra este franceza. Asa e si cu distributia, cu exceptia lui Ashley (Park, care o interpreteaza pe Mindy, n.r.) si a mea. Asa ca o sa experimentati o alta latura a Parisului cu ei”, a mai spus vedeta.

Sezomul al doilea al serialului „Emily in Paris” va fi lansat de Netflix pe 22 decembrie.

Foto: PR.