5 lucruri despre sezonul 2 din serialul Emily in Paris, care se va lansa curand

1
De Irina Constantin
6 oct. 2021

Ai savurat fiecare episod din primul sezon si ai admirat capitala franceza din plin. Acum, urmeaza partea a doua!

Emily in Paris se intoarce cu un al doilea sezon, la fel de promitator ca primul. Lily Collins o va interpreta din nou pe Emily, de data aceasta aventura personajului continuand in feluri nebanuite.

Iata tot ce stim pana acum despre sezonul al doilea din Emily in Paris!

1. Actiunea nu se va petrece doar in Paris; Emily merge in St. Tropez

Inca din clipul oficial lansat de Netflix ne dam seama ca Emily lasa putin Parisul pentru o locatie ceva mai exotica: Saint Tropez! Aici se pare ca participa la nenumarate petreceri grandioase, sta la piscina si lasa putin deoparte taskurile de la birou.

2. Emily se concentreaza mai mult pe prietenie

Si in acest sezon, Ashley Park joaca rolul lui Mindy, prietena buna a lui Emily in Paris. In scena ramane si Camille, interpretata de actrita Camille Razat. Cele doua ii sunt alaturi lui Emily in vacanta, deci ne putem astepta la aventuri neasteptate si momente fun impreuna.

3. Tinutele lui Emily vor fi la fel de spectaculoase

Celebra Patricia Field, specialista din spatele tinutelor din Sex and the City, se ocupa si in acest sezon de tinutele lui Emily. Asadar, vom vedea din nou piese de brand, combinatii nonconformiste de imprimeuri si culori, dar si rochii sexy si feminine. In primul trailer, deja am observat o rochie Dolce & Gabbana si mai multe tinute care, cu siguranta, ne vor impresiona.

4. Se zvoneste ca Emily se va indragosti de altcineva

Daca situatia amoroasa a personajului principal a fost destul de complicata in primul sezon, Emily fiind prinsa intr-un triunghi amoros, se pare ca, in sezonul 2, aceasta se va indragosti de altcineva – un barbat pe nume Alfie.

5. Sezonul 2 din Emily in Paris se lanseaza pe 22 decembrie

Probabil ca te intrebai, pana acum, oare cand apare noul sezon. Ei, bine, nu te mai tinem in suspans. Netflix a anuntat deja data de 22 decembrie 2021. Asadar, iti vei petrece Craciunul alaturi de Emily!

Foto: PR