Megan Fox a primit cel mai ciudat inel de logodna: Nu poate fi dat jos fara durere

1
De Maria Constantin
23 ian. 2022

Machine Gun Kelly i-a daruit un inel cu totul special logodnicei sale. El a contribuit la design-ul neobisnuit al bijuteriei.

Se spune ca diavolul se ascunde in detalii. Ei bine, inelul pe care Machine Gun Kelly i l-a daruit iubitei sale, Megan Fox, cand a cerut-o in casatorie ascunde un detaliu „diabolic”: a fost creat special pentru a nu putea fi scos fara sa provoace durere, relateaza People.

Rapperul (al carui nume real este Colson Baker) si actrita au vorbit pentru Vogue despre prezenta lor la Milano, in weekendul trecut, unde au asistat la un show Dolce & Gabbana.

Kelly, in varsta de 31 de ani, a mentionat ca iubita lui a purtat inelul cu doua pietre pretioase, montate pe doua cercuri care sunt, de fapt, ca niste spini. „Asa ca daca il da jos, o doare. Dragostea este durere!”, a explicat el.

Doua jumatati ale unui singur suflet

„Este un smarald pur columbian, netratat. A fost sculptat in forma de lacrima chiar in mina. Iar diamantul a venit direct de la Stephen (bijutierul Stephen Webster, prieten al rapperului, n.r.)”, a mai spus acesta.

Machine Gun Kelly a colaborat cu Webster in procesul de creatie a design-ului. „Conceptul este ca inelul se formeaza din doua inele. Cand sunt impreuna, acestea sunt tinute laolalta de un magnet. Vedeti cum se imbina? Atunci formeaza o inima discreta”, a explicat rapperul.

Pe langa anuntul logodnei, Kelly a postat o inregistrare video cu smaraldul si diamantul stralucind in timp ce actrita in varsta de 35 de ani isi misca mana. Starul a explicat langa acest filmulet alegerea designului. „Stiu ca traditia spune sa oferi un singur inel, dar am decis cu Stephen Webster sa fie doua: smaraldul (piatra ei nativa) si diamantul (piatra mea nativa) sa fie montate pe doua benzi magnetice in forma de spini care se imbina ca doua jumatati ale unui singur suflet, formand o inima discreta care este iubirea noastra”, a scris el.

Inelul primit de Megan Fox costa o avere

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Webster a vorbit in exclusivitate pentru People despre design-ul acestei bijuterii. „Prin folosirea magnetilor suflati cu aur, inelele sunt atrase unul de celalalt si stau perfect impreuna pe deget”, a spus bijutierul. „Este un detaliu modern, dar si extraordinar”, a adaugat el.

Megan Fox si Machine Gun Kelly s-au logodit! Design-ul inelului este surprinzator

Creatorul inelului nu a dezvaluit pretul acestuia, insa expertii in diamante estimeaza ca ar putea costa o jumatate de milion de dolari.

„Acest stil Tu si Eu are un aspect unic. Incantatorul diamant alb si smaraldul verde chiar se complimenteaza unul pe celalalt. Au fost alese pentru a arata calitatea de top, ridicand costul inelului la aproximativ 300.000 de dolari”, a spus designer-ul Mark Broumand.

Sahar Manley, proprietara marcii de bijuterii Camilla Seretti, crede ca inelul valoreaza mai mult. „Se pare ca fiecare piatra are 7 carate, ceea ce ar face ca inelul sa fie evaluat la aproape 500.000 de dolari”, a spus ea.

„Desemnarea unui expert precum Stephen Webster pentru a crea inelul a fost o decizie desteapta si bine gandita (…)”, a adaugat Manley.

Foto: Instagram/@meganfox