Megan Fox si Machine Gun Kelly s-au logodit! Design-ul inelului este surprinzator

1
De Maria Constantin
14 ian. 2022

Dupa o relatie de un an, Machine Gun Kelly i-a daruit iubitei sale un inel de logodna cu un smarald si un diamant.

Machine Gun Kelly nu putea sa o ceara de sotie pe Megan Fox cu un inel obisnuit. Dimpotriva, el a creat design-ul bijuteriei pe care i-a daruit-o partenerei sale.

Artistul in varsta de 31 de ani a cerut-o miercuri in casatorie pe Megan Fox, dupa o relatie de un an. Acesta a dat vestea pe Instagram, unde a postat si o inregistrare video cu inelul cu un smarald si un diamant create la comanda de Stephen Webster, scrie People.

Doua jumatati ale aceluiasi suflet

In imaginile postate, inelul straluceste cand actrita in varsta de 35 de ani isi misca mana. Kelly a explicat in aceeasi postare de ce a ales acest design.

„Stiu ca traditia spune sa fie un singur inel, dar am creat cu Stephen Webster un design cu doua pietre: un smarald (piatra ei de nastere) si un diamant (piatra mea de nastere) montate pe doua inele de spini care se imbina, asemenea a doua jumatati ale aceluiasi suflet ce formeaza inima ascunsa care este iubirea noastra”, a scris el.

Megan Fox a declarat anterior pentru People ca admira stilul lui Kelly, iar rapperul ii influenteaza adesea stilul vestimentar. „Interesul lui pentru moda este foarte mare. Are un stil deosebit. Mereu arata unic si neobisnuit. Dar are corpul perfect pentru asta. E atat de inalt si are un corp de model. Asa ca poate purta orice si poate arata foarte bine. Imi place sa-l vad cum se imbraca, fiindca poarta foarte bine hainele”, a explicat ea.

Megan Fox a baut Ayahuasca impreuna cu iubitul ei, Machine Gun Kelly: „Am avut halucinatii puternice”

Fox l-a cunoscut pe Kelly in timpul filmarilor pentru productia „Midnight in the Switchgrass”. Cuplul si-a anuntat oficial relatia pe Instagram, vara trecuta, dupa ce ea a aparut in clipului piesei lui, „Bloody Valentine”.

Intoxicati de iubire

Actrita a postat si ea, tot miercuri, un anunt despre logodna. Alaturi de inregistrarea video a momentului in care a fost ceruta in casatorie, Megan a scris: „In iulie 2020, am stat sub acest arbore banian. Eram nepasatori la durerea cu care urma sa ne confruntam intr-o perioada atat de scurta si frenetica. Inconstienti de munca si sacrificiile pe care relatia le-ar cere de la noi, dar intoxicati de iubire. Si de karma.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

„Cumva, dupa un an si jumatate, dupa ce am trecut impreuna prin iad, si am ras mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata, mi-a cerut sa ma casatoresc cu el. Si in orice moment din ce am trait inainte de asta si in fiecare moment din ce va urma, am spus da… si apoi ne-am baut sangele unul celuilalt. 1.11.22”, a mai scris vedeta.

Flacara geamana

In primul lor interviu oferit impreuna, Fox l-a numit pe Kelly „flacara sa geamana” si a spus ca au avut o legatura instantanee. „Am stiut, am putut simti ca mi se va intampla ceva nebunesc de cand l-am intalnit, dar inca nu eram sigura. Am simtit adanc in sufletul meu ca va iesi ceva din asta”, a povestit ea in episodul din iulie 2020 al podcast-ului „Give Them Lala … With Randall”, realizat de regizorul Randall Emmett.

Actrita a dezvaluit ca a simtit o potrivire instantanee cu rapperul. „Am stiut imediat ca el era ceea ce numesc o flacara geamana. Spre deosebire de un suflet-pereche, o flacara geamana este un suflet care a ajuns la un nivel atat de inalt incat se poate separa in doua corpuri diferite in acelasi timp. Deci suntem de fapt doua jumatati ale aceluiasi suflet, cred. Si i-am spus-o aproape imediat, fiindca am simtit-o chiar atunci”, a mai spus ea.

Foto: Instagram/@machinegunkelly